Antena Meniu Search
x

Video Dezvăluirile lui Bogdan Stancu, fostul ofițer care se ocupa de paza fraților Tate: "Erau nişte idoli. Femeile veneau numai ca să fie în prezenţa lor"

Parcarea de lux din curtea fraţilor Tate a fost curăţată, azi, de anchetatori. Alte zece maşini de milioane de euro au fost ridicate şi depozitate la marginea capitalei, după ce proprietatea de zeci de milioane de euro a britanicilor a fost plină de poliţişti şi jandarmi. Între timp, şeful securităţii familiei Tate face dezvăluiri importante din viaţa secretă a fraţilor, în exclusivitate, pentru Observator. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 14.01.2023, 19:26

Vezi și

Parcarea de pe proprietatea de 30 de milioane de dolari a fraţilor Tate din Pipera putea fi uşor confundată cu raionul de lux al unui Salon Auto exclusivist din Dubai. E doar o parte din averea colosală pe care Andrew Tate o afişa ostentativ. Astăzi, după ce au fost inventariate atent de anchetatori, toţi bolizii au părăsit incinta. Nu sub turaţia miilor de cai putere, ci pe platforme, urcate de poliţiştii. 

Colecţia include modele impresionante: un Rolls Royce de 320.000 de euro, un Lamborghini Huracan de 200.000 de euro, două Ferrari de aproape 600.000 de euro şi chiar un Aston Martin Vanquish în valoare de peste 400.000 de euro. Maşinile au ajuns într-un depozit de la marginea Capitalei. Toate au numere de înmatriculare personalizate care încep cu T8.

Nici bijuteria colecției de mașini, un Bugatti Chiron, nu a scăpat de sechestru

De sechestrul pus de procurori şi confirmat de instanţă a scăpat însă cel mai valoros şi mai nou supercar al lui Andrew Tate. Un Bugatti Chiron Pur Sport în valoare de 5 milioane de euro. Maşina este în Marea Britanie. Doar parcul auto al fraţilor ar valora peste 20 de milioane de euro, iar averea lor atinge scifre ameţitoare.  Avere pe care ar fi făcut-o ilegal, susţin procurorii români, din exploatarea femeilor şi mesaje toxice. 

Pe acelaşi subiect

Victimă: De ce ești așa rece cu mine? 

Andrew Tate: Nu ieşi singură fără să îmi spui. Nicăieri. Este ultimul avertisment. 

Victimă: Ok.

Este doar una dintre discuţiile dintre Andrew Tate şi una dintre victimele lui pe care anchetatorii le-au ataşat la dosar. 

Bogdan Stancu, fost ofițer DGPI: Aveau un impact foarte mare în zona asta de 16 - 25 de ani. Sunt foarte populari pe zona asta de vârstă. Erau nişte idoli. Femeile veneau numai ca să fie în prezenţa lor. 

Apărați ca președinții. Fostul ofițer Bogdan Stancu s-a ocupat de paza și protecția fraților Tate

Bogdan Stancu, fost ofiţer al structurii secrete din Ministerul de Interne, a construit şi coordonat în jurul fraţilor Tate un adevărat serviciu de pază şi protecţie care îi apăra mai ceva ca pe un preşedinte de stat.

Beatrice, prietenă a familiei Tate: Spuneau că fetele care veneau la ei erau intimidate de securitate cu arme. Eu pot sa spun că niciodată cei de la securitate nu au intimidat pe nimeni.

Reporter: Ai fost ameninţată?

Beatrice, prietenă a familiei Tate: Nu. Dacă eram ameninţată, automat nu eram idioată să mai stau în casa asta. 

Bogdan Stancu, fost ofițer DGPI: În anumite situaţii poate s-au lăudat: "a, uite, colaboratorii mei au şi arme!". Cu mine nu colaborează decât oameni care au referinţe militare. Noi niciodată nu am auzit vreun strigăt sau vreo legătură cu o ameninţare ceva. Ştiu doar că era o casă închiriată în care le mai veneau lor fete.

In dosar, sunt stenograme care arată altceva. Atunci când Andrew Tate simţea că o fată vrea să plece din sistem, discursul de loverboy se schimba imediat.

Andrew Tate (către o victimă): Trebuie să te muți în România cu mine, să fiu cu ochii pe tine. Ești a mea. Să nu uiți asta. Și să te porți ca atare. 

În urmă cu trei săptămâni, fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Dezvăluirile lui Bogdan Stancu, fostul ofițer care se ocupa de paza fraților Tate: "Erau nişte idoli. Femeile veneau numai ca să fie în prezenţa lor"