Antena Meniu Search
x

Un politician din Slatina a murit la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. Avea 43 de ani

Un politician din Slatina a murit la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. Bărbatul de 43 de ani ar fi acuzat dureri în brațul stâng, apoi s-a prăbușit la pământ. Medicii iau în calcul un infarct.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.08.2020, 08:30

Dragoş Turcitu a murit la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19
Dragoş Turcitu a murit la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19 - Facebook/Dragoş Turcitu
  • Dragoş Turcitu fusese externat sâmbătă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost tratat pentru COVID-19.
  • Un prieten spune că Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng, cel mai probabil suferind un infarct.

Fostul director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, Dragoş Turcitu, a murit sâmbătă, 1 august, la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. 

Dragoş Turcitu, din Slatina, fusese internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina din 22 iulie 2020, unde a fost tratat pentru COVID-19. Sâmbătă, el a fost externat, având două teste negative. Câteva ore mai târziu, el s-a simţit rău, iar în scurt timp a decedat, scrie Adevarul.

Conform mărturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng, cel mai probabil suferind un infarct. 

Turcitu era membru PNL, iar în trecut a ocupat funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, fiind la acel moment promovat de preşedintele CJ Olt de la acea vreme, Jenel Copilău (PRM). Ulterior a continuat să activeze în politică, trecând pe la UNPR şi ulterior ajungând în organizaţia judeţeană a PNL, de unde, în 2017, a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean, de atunci rămânând membru simplu. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un politician din Slatina a murit la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de COVID-19. Avea 43 de ani