Antena Meniu Search
x

Video Fraţii Tate aduc avocaţi de pe tot globul să-i scape din puşcărie. "Vedeta" Tina Glandian merge pe cartea emoţiei: "Tristan a devenit tată"

Fraţii Tate rămân în arest. Nu i-a ajutat nici faptul că apărării i s-a alăturat o celebră avocată din Statele Unite, cunoscută pentru că a lucrat pentru staruri precum Myke Tyson, Chris Brown şi Eva Longoria, nici argumentul emoţional că Tristan Tate ar fi devenit părinte în urmă cu trei săptămâni. Pentru cei doi milionari, ziua de azi nu a semănat deloc cu filmele americane.

de Redactia Observator

la 01.02.2023, 19:48

Vezi și

Obrazul subţire al fraţilor Tate cu cheltuială se ţine. Cei doi influenceri au schimbat foaia în privinţa avocaţilor şi îşi pun acum libertatea în mâinile unei celebrităţi din domeniu, de peste Ocean. Tina Glandian. "Firma mea a fost contactată direct de fraţii Tate, voi asista în limitele legale, atât cat legea şi procedurile din România îmi vor permite", a declarat Tina Glandian. Supranumită avocata vedetelor, are un cv impresionant, ticsit cu nume celebre. Cântăreţul Chris Brown, Mike Tyson, Michael Jackson, Eva Longoria, Kesha Rose Sebert.

Cum a încercat avocata celebră să joace cartea emoţiei

Pe toţi i-a salvat din speţe controversate şi i-a ferit de puşcărie. Iar victoriile răsunătoare au adus-o în atenţia presei. La 36 de ani face cel puţin un milion de dolari profit anual din onorarii. Iar pentru clienţii săi a reuşit să strângă până acum daune de peste un miliard de dolari. Aseară, le-a făcut o vizită-fulger fraţilor Tate în arestul central. Dar că CV-ul sclipitor n-a ajutat-o. România reală nu este ca în filmele de Hollywood şi ofiţerii de la arest n-au lăsat-o să intre. Aşa că a făcut cale întoarsă. Abia azi a reuşit să întâlnească fraţii milionari la Curtea de Apel.  

Tina Glandian a intrat în sala de judecată, însă nu a luat cuvântul pentru că nu are drept de liberă practică in tara noastra. Îi consiliază, însă, pe avocaţii românii. "Ea s-a alăturat echipei din România şi am format o echipă internaţională", a declarat Mateea Petrescu, director de comunicare în cazul Tate. "Vom face o cerere de eliberare pe cauţiune, să îi elibereze", a declarat Tina Glandian. Timp de trei ore, armata de avocaţi a încercat să convingă judecătorii să-i elibereze pe fraţii Tate. "Cereţi-le dovezi! Şi nu vă vor da nimic! Deoarece nu există! Veţi afla adevărul din acest caz curând!", a spus Andrew Tate.

Avocaţii şi-au jucat toate cărţile. Au mizat inclusiv pe emoţie, ca în filmele americane. Tristan ar fi devenit tată pentru a treia oară când era în arest. "Tristan are un nou copil, de trei săptămâni, şi nu a apucat să-l cunoască", a declarat Tina Glandian. "Sunt categoric nevinovaţi. Sunt persoane care au fost calificate ca victime şi care, prin depoziţiile lor, infirmă orice infracţiune", a declarat Ioan Gliga, avocatul fraţilor Tate. Apărarea e contrazisă de dovezile care se tot strâng pe masa poliţiştilor. Cel puţin încă două fete ar mai fi făcut plângere pe numele fraţilor Tate. Însă, şi ele ar fi fost tratate superficial de poliţiştii din Voluntari, la fel ca tânăra de la care a pornit întreg scandalul şi care a depus plângere în octombrie 2021. Şeful politiei Voluntari a fost sancţionat luna trecută pentru abateri disciplinare, iar vârful Poliţiei a trimis corpul de control să verifice ce s-a întâmplat.

Zeci de jurnalişti străini au ajuns în România să urmărească ancheta. Redacţii precum BBC, Fox News şi Chanel 4 şi-au trimis corespondenţii să transmita telenovela penală a fraţilor Tate. Fraţii Tate au trecut în doar o lună de la extaz la agonie. Imaginile cu ei, inconjuraţi de femei, maşini scumpe, pe iahturi, în jurul meselor bogate, sunt acum istorie. Din spatele gratiilor, prin poezii, Andrew Tate îşi plânge soarta. Ar da, spune el, 10.000 de dolari pentru o cafea şi un duş fierbinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Fraţii Tate aduc avocaţi de pe tot globul să-i scape din puşcărie. "Vedeta" Tina Glandian merge pe cartea emoţiei: "Tristan a devenit tată"