Antena Meniu Search
x

Video Secretul din spatele ținutelor purtate de Jill Biden și Kamala Harris la ceremonia de învestire a noii echipe prezidențiale

Astăzi analizăm ţinute memorabile şi mesajul puternic pe care îl pot transmite. Şi ne referim la cel mai recent eveniment care a suscitat atenţia întregii lumi: ceremonia de învestire a noii echipe prezidențiale americane. Ştim deja că atunci când vorbim despre ţinutele alese pentru astfel de evenimente nici cel mai mic detaliu nu este întâmplător. Iar la ceremoniile de la Washington am avut parte de o lecţie de stil plină de semnificaţii, atât din partea noii Prime Doamne cât şi a fostelor locatare de la Casa Albă.

de Redactia Observator

la 25.01.2021, 12:52

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Eniko Szanto: A fost foarte frumos şi interesant ce s-a întâmplat anul acesta la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden. Atât prima doamnă Jill Biden cât şi Michelle Obama, Hillary Clinton păreau desprinse dintr-o paradă de modă extrem de elegantă.

Ceremonia de învestire a celui de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite al Americii a fost o paradă a bunului gust. 

Eniko Szanto: Culorile pe care le aleseseră păreau că le-au împărţit între ele, se şi legau ca şi nuanţe. A fost ceva foarte frumos de privit şi pe lângă asta au fost interesante şi mesajele pe care ele le-au transmis prin aceste ţinute.

Eniko Szanto: Jill Biden a purtat o ţinută semnată Alexandra O'Neill, este un designer american are si un brand care probabil va deveni faimos după aceasă colaborare. E bine să vorbim un pic despre culoarea pe care a ales-o Jill Biden pentru această prima apariţie a ei ca şi Primă Doamnă. Acea nuanţă de albastru înseamnă stabilitate şi încredere.

Putem spune chiar că schimbarea de gardă de la Washington a fost momentul în care designerii americani au revenit la Casa Albă. Iar prima doamnă a fost mesagerul lor. 

Eniko Szanto: La fel interesant a fost alegerea ei pentru gala care a urmat acestei ceremonii. A purtat o ţinută semnată Gabriela Hearst tot un designer american, o ţinută all white. Rochia purtată de Jill Biden la acest eveniment era brodată cu toate florile reprezentative ale fiecărui stat american. Ceea ce mi s-a părut iarăşi interesant a fost faptul că a purtat un accesoriu neaşteptat şi anume un corsaj la încheietură, un accesoriu care conform revistei Vogue este o tradiţie a primelor doamne ae Americii pe care iată Jill Biden doreşte să o reînvie.

La rândul ei, prima femeie aleasă în funcţia de vicepreședinte al Statelor Unite a dat o lecţie de eleganţă dar şi de feminism. 

Eniko Szanto: A şi avut mai multe mesaje unul din ele fiind unirea roşului cu albastru ceea ce se leagă foarte tare de unificarea Americii. La fel Kamala Harris a fost îmbrăcată tot de 2 designeri americani John Rogers and Sergio Hudson. Au ales pentru ea o nuanţă foarte puternică - violetul care pe lângă faptul că i-a asigurat Kamalei o eleganţă fără cusur. De asemenea este şi culoarea sufragetelor, primele femei care au votat în America.

Eniko Szanto: A fost foarte interesantă şi apariţia fiicei ei vitrege care a purtat un palton Miu Miu şi am aflat ulterior căutând-o pe Google că este şi studentă la Parson School of Design deci probabil că va fi un personaj interesant de urmărit după această apariţie. 

Ultima apariţie în calitate de primă doamnă a Melaniei Trump a fost pusă sub lupa criticilor. Referindu-ne la ţinută, Melania a strălucit. 

Eniko Szanto: Melania Trump nu a participat alături de soţul ei la ceremonia de investire, dar au avut parte de o ceremonie de exit. La eveniment a purtat o ţinută all black o culoare sumbră cumva pecetluind plecarea de la Casa Albă, ultima ei ţinută ca şi primă doamnă. O ţinută foarte elegantă parcă ruptă din Breakfast at Tiffany's. Nu aveai ce să îi reproşezi ţinuta era formată din Chanel, Dolce, Louboutin, o geanta Birkin care costa probabil vreo 50 de mii de euro , toate niste piese care valoreaza o avere dar mesajul din cauza culorii este acelasi pe care l-a avut si pe tot parcursul ei si anume unul foarte rece.

Eniko Szanto: M-a fascinat intotdeauna stilul Melaniei, este impecabilă, probabil că o să o urmăresc și în continuare însă nu am putut să îi acord niciodată premiul pentru simpatie sau empatie.

De altfel, de-a lungul timpului, fosta primă doamnă Melania Trump a făcut mai multe gafe vestimentare. 

Eniko Szanto: Sunt două evenimente majore pe care mi le aduc acum aminte - unul din ele este când a vizitat un adăpost pentru copii și a purtat o geacă pe spatele căreia scria "I don't care, do you?". Apoi în 2017 când a vizitat Sicilia a purtat o haina Dolce extrem de frumoasă care valorează mai mult de 50 de mii de euro iarăși un statement destul de arogant deși ținutele purtate de ea au fost impecabile de foarte multe ori ținutele ei au contrazis misiunea președintelui.

Eniko Szanto: Ținutele Melaniei vor rămâne memorabile evident însă ce avem noi de învățat de pe urmă acetsui eveniment este că nu ține totul despre cât de mult costă ținutq sau de la ce brand este, ci mesajul pe care vrei să îl transmiți prin felul în care te-ai îmbrăcât. Este important atât pentru un politician cât și pentru un om de rând. Trăim în 2021 când stilul îți poate determina drumul în viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Secretul din spatele ținutelor purtate de Jill Biden și Kamala Harris la ceremonia de învestire a noii echipe prezidențiale