Antena Meniu Search
x

Un copil de şapte ani din Botoşani a murit în spital, după ce s-a simţit rău şi nu a mai ajuns la şcoală. "Iubirea lui mama ai plecat atât de repede la îngeri"

Un copil de şapte ani a murit la spital, după ce s-a simţit rău şi nu a mai ajuns la şcoală. Băiatul a fost la şcoala din satul botoşănean Ibăneşti şi în prima şi a doua zi. Însă s-a simţit rău şi părinţii nu l-au mai trimis şi în a treia zi.

de Monica Palade

la 16.09.2021, 18:51

Un copil de şapte ani din Botoşani a murit în spital, după ce i s-a făcut rău la şcoală. Se crede că din cauza măştii de protecţie - Facebook

Când au văzut că fiul lor nu îşi revine, părinţii - mama profesoară, iar tatăl asistent medical - nu au stat pe gânduri şi l-au dus la Spitalul Municipal Dorohoi.

Potrivit medicilor, copilul a ajuns în stare foarte gravă, decompensat, cu saturaţie 30, comatos. A fost nevoie de resuscitarea sa în secţia de urgenţă, însă din păcate şcolarul nu a răspuns manevrelor. Testul rapid de Covid a ieşit negativ, însă au fost recoltate probe şi pentru testul PCR.

Pe pagina sa de Facebook, mama a scris un mesaj emoţionant: "Iubirea lui mama ai plecat atât de repede la îngeri şi ne-ai lăsat cu un gol enorm de mare".

A murit la spital

Pe acelaşi subiect

Primarul localităţii Ibăneşti a declarat reporterului Observator Andreea Petrescu că băiatul ar fi suferit de o răceală mai veche.

Informaţia iniţială a venit pe platoforma Fii Observator, iar martorul, la rândul său părinte, spune că din ceea ce se auzea la şcoală copilul ar fi murit din cauza măştii de protecţie, pe care era obligat să o poarte non-stop chiar şi în pauze.

„Eu am copiii la şcoală, că la noi e zonă galbenă, şi am văzut învăţătorii de acolo speriaţi şi ceilalţi copii. Am auzit că a murit un copil de 7 ani. Tatăl e asistent medical în sat. Din cauza măştii, aşa spuneau profesorii. El fiind mai grăsuţ, a intrat în comă şi nu a mai avut ce să îi facă”, a declarat martorul pentru Observator.

Ce spun poliţiştii

"În cursul zilei de astăzi, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor de 7 ani a decedat într-o unitate spitalicească de pe raza judeţului Botoşani. În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Urmează să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările în care a survenit decesul. De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Un copil de şapte ani din Botoşani a murit în spital, după ce s-a simţit rău şi nu a mai ajuns la şcoală. "Iubirea lui mama ai plecat atât de repede la îngeri"