Antena Meniu Search
x

Româncă de 55 de ani, găsită moartă în cadă, în apartamentul din Italia. A fost descoperită de soț și de cei doi fii ai săi

Moarte învăluită în mister. O româncă din Italia a fost găsită fără suflare în cadă. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soțul și copiii acesteia. Din primele informații, se pare că femeia suferea de probleme de sănătate.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 10:09

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Roma Today

O româncă în vârstă de 55 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă, în cada din baia apartamentului. Femeia locuia împreună cu familia ei la Lama, un sat din comuna San Giustino. Moartea acesteia a fost cel mai probabil cauzată de anumite afecțiuni medicale mai vechi, notează La Nazione.

Teribila descoperire a fost făcută chiar de familia femeii. Aceștia se mutaseră de ani buni în Italia. Românca de 55 de ani locuia împreună cu soțul și doi copii, de 19 și 14 ani, într-o casă la câțiva pași de centru.

Când au găsit-o, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea. Orice încercare de salvare atât din partea familiei, cât și a paramedicilor, a fost inutilă. La casa familiei din Lama au ajuns și carabinierii. Militarii au efectuat o inspecție detaliată și au obținut informații relevante, după ce au discutat cu soțul și fiii femeii românce. Cauzele morții, conform unei prime și sumare reconstituiri, s-ar datora unei boli de inimă.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la spitalul Tiferno (Citta di Castello) și pus la dispoziția autorităților pentru investigații. Tristețe și condoleanțe în comunitatea unde familia de români era cunoscută și respectată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Româncă de 55 de ani, găsită moartă în cadă, în apartamentul din Italia. A fost descoperită de soț și de cei doi fii ai săi