Antena Meniu Search
x

David Popovici are planuri mari de viitor. "Trebuie să ajutăm România cu povești de succes"

David Popovici a vorbit, vineri seară, despre planurile sale de viitor. Înotătorul a anunţat că în activitatea sa din perioada următoare se va dedica mai mult cauzelor sociale. "Trebuie să ajutăm România cu povești de succes", spune el.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 22:28

David Popovici
David Popovici are planuri mari de viitor - Facebook

David Popovici a postat, vineri seara, pe Facebook, ce planuri are pentru viitor. „Cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie. Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere. Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare”, spune campionul.

David Popovici: "Trebuie să ajutăm România cu povești de succes"

David Popovici spune că își dorește foarte mult „să avem succes ca țară și ca oameni”. „Vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice. Să ne sprijinim unii pe alții, e important”, a mai scris David Popovici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » David Popovici are planuri mari de viitor. "Trebuie să ajutăm România cu povești de succes"