Antena Meniu Search
x

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, e pe moarte, după ce a căzut pe scări, în casă

Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, e pe moarte, după ce a căzut pe scări, în casă. Ea a ajuns la spital duminică noaptea și a fost operată la cap, dar medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.05.2020, 18:31

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară în faţa oglizii, în cabină
Maria Macsim Nicoară a suferit un accident şi a căzut pe scări - Facebook
  • Artista a fost operată la cap.
  • Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns duminică noaptea în comă la Spitalul de Neurochirurgie, după un apel făcut de soacra sa la 112, din casa familiei de la Aroneanu. Aceasta şi soţul mezzospranei au spus Poliţiei din comună, care ar fi fost sesizată de tragedie, că artista a căzut pe scări duminică seara, târziu. 

Până dimineaţă a fost operată, medicii fiind foarte sceptici privind şansele de supravieţuire. Poliţia nu a oferit niciun fel de amănunte suplimentare, dar a anunţat că ancheta este preluată de Serviciul de Investigaţii Criminale.

Maria Macsim Nicoară a fost adusă în stare gravă la spital, cu ambulanţa, având lovituri grave la cap, la torace şi la coloană. Artista a fost adusă de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie în comă, iar spre dimineaţă a fost operată de urgenţă. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului de Neurochirurgie, citate de Ziarul de Iași, mezzosoprana se află în stare gravă, cu şanse mici de supravieţuire.

Ancheta a fost preluată de la Poliţia comunei Aroneanu de către Serviciul de Investigaţii Criminale.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Maria Macsim Nicoară, mezzosoprană la Opera din Iași, e pe moarte, după ce a căzut pe scări, în casă