Antena Meniu Search
x

Fetița unei românce, găsită moartă la 2 kilometri de casă, în Italia. Doi dintre câinii familiei ar fi încercat să o salveze (Video)

Tragedie la Foligno, în provincia Perugia, regiunea Umbria, Italia. O copilă de numai 3 ani, fiica unei românce, a fost găsită moartă într-o piscină, la o distanță de doi kilometri de casă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.05.2020, 12:10

Copila a murit înecată într-o piscină
Fetița unei românce din Italia, găsită moartă la 2 kilometri de casă. Doi dintre câinii familiei ar fi încercat să o salveze - umbria24.it
  • Copila a fost găsită înecată după trei ore de la dispariție.
  • Doi dintre câinii familiei ar fi încercat să o salveze.

Nenorocirea s-a produs ieri, după ce copila a ieșit cu la plimbare cu cei trei câini ai familiei, dintre care doar unul s-a întors casă. 

Speriați că nu-și mai găsesc fetița, părinții au alertat poliția. 

În jurul orei 16:30, după 3 ore de căutări, trupul copilei a fost observat din elicopterul carabinierilor. Fata a fost găsită înecată la doar 2 kilometri de casă.

Mai jos, imagini de la locul tragediei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori

Potrivit umbria24.it, micuța obișnuia să plece cu câinii de acasă și să se plimbe. 

Ieri, fata a ajuns la o vilă care până acum câțiva ani era folosită ca unitate de cazare. În complexul respectiv, care este închis publicului și care se află în mijlocul pădurii, se află și o piscină în aer liber, neacoperită și plină cu apă. În ea, copila și-a pierdut viața. 

Deocamdată, nu se se cunosc circumstațele care au dus la producerea tragediei, însă principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că a fost vorba despre un terbil accident.

Un carabinier a încercat să o resusciteze pe micuță, în momentul în care a găsit-o, însă în zadar. Trupul neînsufețit al fetiței a fost transportat la Perugia, unde va fi supus unei expertize pentru a se afla cauza morții.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fetița unei românce, găsită moartă la 2 kilometri de casă, în Italia. Doi dintre câinii familiei ar fi încercat să o salveze (Video)