Antena Meniu Search
x

Un angajat pe elicopterul SMURD din Timișoara a plâns la locul accidentului, recunoscând victima: copilul lui de 4 ani

Un angajat pe elicopterul SMURD din Timișoara a plâns la locul accidentului, recunoscând victima: copilul lui de 4 ani. Echipajul a fost chemat la Lugoj și asistentul a înlemnit văzând că e vorba despre băiețelul lui, care era în vacanță la bunici.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.05.2020, 10:26

Accident
Asistentul SMURD de pe elicopter și-a găsit copilul pe șosea, accidentat - Lugoj Info
  • Elicopterul SMURD a fost solicitat lângă Lugoj, la un accident rutier.
  • Asistentul de pe elicopter era chiar tatăl victimei.

Un elicopter SMURD a fost chemat sâmbătă de dimineață la Lugoj, unde un copil de 4 ani a fost victima unui accident rutier. Un asistent de pe elicopter a descoperit că băiețelul era chiar fiul lui.

Serviciile de urgență au fost anunțate sâmbătă dimineața că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină, scrie Lugoj Info.

Imediat, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au mers spre locul indicat prin 112, iar personalul medical a stabilit că baiatul trebuie transportat de urgență la spital.

Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

Pe acelaşi subiect

Localnicii susțin că au asistat la o scenă care i-a făcut să plângă, unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter fiind chiar tatăl micuțului.

Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara. Primele examene medicale indică faptul că micuțul este în afara oricărui pericol.

Băiețelul care se afla în vacanță la bunici a fost accidentat după ce ar fi ieșit cu bicicleta pe drum fără să vadă o mașină care circula regulamentar, au anunțat polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un angajat pe elicopterul SMURD din Timișoara a plâns la locul accidentului, recunoscând victima: copilul lui de 4 ani