Antena Meniu Search
x

Momentul dramatic în care un băiat de 12 de ani dă peste un urs de 500 de kilograme, surprins de părinții copilului (Video)

Eroul zilei din Italia este Alessandro, un băiat de numai 12 ani care a scăpat cu bine dintr-o ieșire la iarbă verde, deși un urs de circa 500 de kilograme s-a apropiat la numai doi metri de el.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.05.2020, 18:16

Incidentul s-a petrecut în nordul Italiei
Alessandro și-a păstrat calmul și s-a îndepărtat de urs - The Sun
  • Incidentul s-a petrecut în nordul Italiei.
  • Alessandro a dat dovadă de mult sânge rece în întâlnirea cu ursul.

Băiatul se afla într-o drumeție în Munții Dolomiți, în nordul Italiei, alături de mai mulți adulți, inclusiv de părinții săi.

Conform l'Adige, la un moment dat, ursul se apropie extrem de periculos de băiat și pare să-i analizeze cu atenție fiecare mișcare.

Copilul încearcă să se îndepărteze cu calm de urs, fără însă a-l pierde din priviri și ascultând sfaturile tatălui său.

Ba chiar la un moment dat băiatul are curaj să braveze și să-și încurajeze mama să-și păstreze calmul și să continue să filmeze.

După ce băiatul se îndepărtează, ursul își schimbă direcția de deplasare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care un băiat de 12 de ani dă peste un urs de 500 de kilograme, surprins de părinții copilului (Video)