Antena Meniu Search
x

Studentă găsită moartă într-o cameră de cămin, în Timișoara (Video)

Descoperire macabră în Complexul Studențesc din Timișoara. O tânără de 24 de ani, din Africa, a fost descoperită moartă într-o cameră din Căminul 15.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.05.2020, 07:59

O tânără studentă de 24 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de cămin, în Timișoara - capturi video Antena3
  • Tânăra era studentă în primul an la master, la Facultatea de Științe Economice.
  • Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele decesului.

Medicii timișoreni au fost alertați de către iubitul tinerei, care a sunat la 112, din Africa. 

Tânărul le-a transmis medicilor că iubita sa nu se simte bine, astfel că o ambulanță a plecat la adresa unde locuia femeia. Pentru că nimeni nu a răspuns la ușă, echipajul a plecat.

Bărbatul a sunat inițial la 112 în ziua de duminică, 24 mai, explicând că se află în Africa și nu mai poate lua legătura cu prietena sa.

Două apeluri la 112, în zile diferite

Tânărul a revenit cu un telefon luni, 25 mai, după ce prima ambulanță s-ar fi întors din drum pentru că nimeni nu a răspuns la ușă.

"Anunţul referitor la faptul că fata de 24 de ani nu se simte bine fost făcut încă de duminică, de iubitul acesteia, care a sunat la 112, din Africa. El le-a transmis celor de la serviciul de urgenţă că iubita lui se simte rău. Bărbatul le-a spus operatorilor 112 că tânăra locuieşte în Timişoara, pe Aleea FC Ripensia, la numărul 15. La caz ar fi fost trimisă să intervină o ambulanţă privată, însă adresa era greşită.

Luni, iubitul fetei a sunat din nou la 112. A cerut din nou ajutorul dispecerilor şi le-a spus că nu a mai reuşit să intre în legătură cu tânăra de 24 de ani. De această dată, la caz a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Timiş.

Echipajul medical nu a putut intra în legătura cu fata şi, cum uşa de la camera de cămin era închisă, cei de la SAJ au solicitat ajutorul pompierilor", au explicat jurnaliștii de la Tion.

Ulterior, pompierii de la ISU Banat au spart ușa camerei și au găsit-o pe tânără decedată.

Potrivit Antena3, fata era studentă în primul an la master, la Facultatea de Științe Economice, iar colegii de cămin spun că fata nu dădea semne că ar fi suferit de ceva. 

Trupul neînsuflețit a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală din Timișoara.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele decesului. În cauză a fost întocmit un dosar penal in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Studentă găsită moartă într-o cameră de cămin, în Timișoara (Video)