Antena Meniu Search
x

Camelia, fosta profesoară care și-a ucis fiul de 10 ani, își creștea singură băieții. Cel de 4 ani s-a ascuns și a sunat un vecin

Camelia, fosta profesoară care și-a ucis fiul de 10 ani, își creștea singură băieții. Cel mic, care are 4 ani s-a ascuns și a sunat un vecin, cerând ajutor.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.05.2020, 14:53

  • Camelia era divorțată de 5 ani.
  • Se întorsese din America imediat după divorț.

O fostă profesoară din Maramureș și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului mai mic, de doar 4 anișori. Crima s-a petrecut vineri de dimineață, în casa în care Claudia P., își creștea băieții. Cel mic a văzut totul și a reușit să se ascundă, sunând un vecin, căruia i-a cerut ajutorul.

Crima cutremurătoare de la Bozânta Mică, comuna Recea, în Maramureș, n-a fost anunțată de nimic, dar acum mulți cred că femeia suferea de depresie. Claudia și-a sufocat băiatul în somn, apoi, susțin surse din anchetă, ar fi înghițit o substanță, în încercarea de a se sinucide. E în Terapie Intensivă, fără să existe informații legate de starea în care se află.

Originară din Bozânta Mică, femeia a fost profesoară în sat, apoi a emigrat în America, unde trăiește o bună parte din rudele ei, dar acum 5 ani a divorțat și a revenit în țară. Locuia doar cu băieții ei și era învățătoare la Liceul de Arte din Baia Mare.

Cazul a intrat și în atenția DGASPC Maramureș și a fost evaluat de specialiștii instituției. Deocamdată nu s-a impus instituirea unei măsuri de protecție specială pentru minorul de 4 ani, acesta fiind acum în grija familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Camelia, fosta profesoară care și-a ucis fiul de 10 ani, își creștea singură băieții. Cel de 4 ani s-a ascuns și a sunat un vecin