Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost înmormântat de o altă familie, după o încurcătură la morga din Câmpulung Moldovenesc

Doi fraţi din Câmpulung Moldovenesc au fost nevoiţi să-şi dezgroape tatăl după ce bărbatul a fost înmormântat de o altă familie. Tinerii spun că încurcătura s-a făcut la morga spitalului din oraş. Chiar şi aşa, nu înţeleg de ce tatăl lor a ajuns în sicriu în aceleaşi haine în care a fost găsit fără viaţă.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 31.05.2020, 22:04

Vezi și
  • Bărbatul a fost găsit mort joi, într-o pădure.
  • Petru Cramer a fost reînhumat duminică de familie.

Vestea că tatăl lor a fost deja îngropat, dar de o altă familie, a ajuns la urechile celor doi fraţi după două zile de când nu mai ştiau nimic de părintele lor. Tinerii credeau că trupul este în continuare la morga din Câmpulung Moldovenesc, în aşteptarea necropsiei.

(Fiul bărbatului): O zi şocantă. Am venit cu el şi mi s-a spus că tatăl nostru e îngropat de ieri, într-un mare râs. A fost ceva, nu ştiu, de nedescris.

(Reporter): Dar el când a fost îngropat?

(Fiul bărbatului): Vineri. Şi-au bătut joc de noi.

Bărbatul de 49 de ani a fost înhumat după ce altcineva i-a ridicat trupul din greşeală.

”Ei au luat primul sac, primul venit, primul servit, a plecat. Era scris şi numele pe sac la omul ăla. La tata nu era scris. Eu nu înţeleg de ce nu a scris, asta-i chestia”, spune un martor.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: La unitatea medicală s-a făcut o confuzie. Imediat a fost sesizată şi unitatea de Parchet competentă.

Petru Cramer a fost găsit fără suflare joi, într-o pădure. Alertaţi de poliţişti, fratele bărbatului şi unul dintre fii au mers să-l recunoască. Şi totuşi, la spital, omul ar fi ajuns cu identitate necunoscută.

Cosmin Cramer, fiul bărbatului îngropat: Deci, ei nu ştiu care-s vinovaţi. El era exact cum l-au găsit mort, aşa mi l-au îngropat. Nimeni l-a luat în seamă, să-i facă, să-i ia cizmele din picioare. Nimeni nu i-a făcut nimic.

Adrian Cosinschi, manager spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc: Este vorba de două cazuri aduse din afara spitalului. Morga o folosim în comun cu Serviciul de Medicină Legală. Fiind din afară, probabil avea un certificat de deces, nu ştiu cine l-a dat. Şi am înţeles că familia a venit şi l-a recunoscut. Deci, au greşit ei. Asta nu poate fi imputat nicăieri, niciunui serviciu.

Lăcrămioara Bălan, șefa SML Suceava: A fost o confuzie regretabilă, foarte regretabilă. Confuzia a fost făcută de către firma de pompe funebre, care a fost o altă firmă decât cea cu care noi conlucrăm. Nu este personal în morgă pentru a indica ce se ridică.

Duminică, bărbatul a fost înmormântat din nou, de această dată de familia lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost înmormântat de o altă familie, după o încurcătură la morga din Câmpulung Moldovenesc