Antena Meniu Search
x

Un tânăr român s-a spânzurat în Italia după ce a rămas fără loc de muncă. Leonard a lăsat un bilet de adio

Tragedie românească în Italia, acolo unde un tânăr de 27 de ani, Leonard Constantin, s-a spânzurat după ce a rămas fără un loc de muncă. Nenorocirea s-a întâmplat joi, în Silvi Marina, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.06.2020, 08:03

Leonard Constantin s-a spânzurat în Italia
Un tânăr român s-a spânzurat în Italia după ce a rămas fără loc de muncă. Leonard a lăsat un bilet de adio - Il Messaggero
  • Joi, Leonard a lăsat un ultim mesaj familiei sale, apoi și-a luat viața.
  • Tânărul de 27 de ani a fost găsit fără suflare chiar de tatăl lui.

Sâmbătă, la parohia Santo Stefano, au avut loc funeraliile lui Leonard Constantin G., un tânăr român de 27 de ani care și-a pus capăt zilelor. 

Potrivit publicației Il Messaggero, băiatul a fost înmormântat la Silvi Marina după o slujbă religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.

Leonard a lăsat un bilet de adio

Joi, 28 mai, Leonard Constantin a lăsat un bilet de adio familiei sale, apoi și-a pus capăt zilelor. A scris "Iertați-mă!" pe o hârtie, a pus biletul pe masa de la bucătărie, apoi și-a luat viața.

Apropiații tânărului spun că motivul pentru care Leonard a comis gestul extrem ar putea fi neconfirmarea ca ospătar la un hotel din Silvi Marina. 

Unitatea a fost nevoită să reducă personalul din cauza pandemiei de Covid-19,tânărul rămânând astfel fără un loc de muncă.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl lui Leonard.

Bărbatul a găsit trupul fără viață al fiului său atârnat de balustrada interioară de la primul etaj al blocului în care locuiau. 

A început să strige disperat după ajutor, iar vecinii alarmați au sunat la salvare. 

Din păcate, medici care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul. 

"Când a aflat că nu mai are loc de muncă, lumea s-a prăbuit în jurul lui"

Leonard Constantin a venit în Italia cu ani în urmă, împreună cu tatăl lui. 

Cei doi au parcurs o perioadă mai dificilă, mai ales după ce tatăl, care lucrase și el la același hotel, rămăsese fără locul de muncă și trăia din munci ocazionale.

În plus, cu câteva luni în urmă Leonard se despărțise și de prietena lui. 

"A fost un om bun, poate prea bun, toată lumea îl știa aici, la Silvi. Era amabil cu toată lumea. Pentru el locul ăla de muncă de la hotel era foarte important, când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal toată lumea s-a prăbușit în jurul lui", a declarat un prieten despre tânărul Leonard.

Și tatăl băiatului a confirmat că fiul său era foarte deprimat după ce a primit vestea că nu va mai lucra la hotel, mai scrie Il Messaggero.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român s-a spânzurat în Italia după ce a rămas fără loc de muncă. Leonard a lăsat un bilet de adio