Antena Meniu Search
x

Doi morți într-un accident cumplit la Roșiorii de Vede, din cauza unei depășiri neregulamentare (Video)

Două persoane au murit într-un accident cumplit care a avut loc, sâmbătă dimineață, pe E70, pe raza municipiului Roșiorii de Vede, aproape de intersecția care duce spre Turnu Măgurele.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.06.2020, 10:35

Doi morți într-un accident cumplit, la Roșiorii de Vede, din cauza unei depășiri Vezi și
  • Una dintre persoanele decedate a fost încarcerată și pompierii au tăiat caroseria pentru a o scoate.
  • Un alt tânăr, de 23 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Potrivit IPJ Teleorman, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, înmatriculate în județele Timiș și Argeș, iar circulația este blocată în ambele sensuri. 

Un bărbat de 40 de ani a decedat pe loc, iar o persoană de 28 de ani a fost în stop cardiorespirator și a murit câteva minute mai târziu. Una dintre persoanele decedate a fost încarcerată, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru eliberarea din caroseria deformată.

Din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. 

În ajutorul victimelor au fost trimise mai multe echipe de intervenție. Pompierii roșioreni au acționat cu o descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj SMURD iar SAJ Teleorman cu două ambulanțe.

Un alt tânăr, de 23 de ani, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, fiind diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală, iar o altă victimă a suferit răni ușoare și, după acordarea primului ajutor, a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Doi morți într-un accident cumplit la Roșiorii de Vede, din cauza unei depășiri neregulamentare (Video)