Antena Meniu Search
x

Tânăr de 21 de ani mort, după ce prietenul lui de 19 ani a rupt cu mașina un stâlp de beton. Șoferul abia își luase permisul

Tragedie, noaptea trecută, pe un drum din localitatea Leșu, județul Bistrița-Năsăud. Un tânăr de 21 de ani a murit, iar alți doi au fost răniți, după ce prietenul lor, un șofer de 19 ani care avea permis de o lună, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.07.2020, 08:54

  • Șoferul ar fi obținut permisul de conducere de aproximativ o lună de zile.
  • Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Nenorocirea s-a produs duminică seara pe DJ 172 E, iar în mașină se aflau cinci tineri cu vârste între 16 și 21 de ani.

În timp ce conducea un autoturism pe direcția Leșu-Ilva Mică, "pe fondul lipsei de experiență și a neadaptării vitezei la condițiile de trafic, într-o succesiune de curbe", tânărul de 19 ani "ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de la marginea părții carosabile".

În urma impactului violent, un tânăr de 21 de ani a murit.

Printre cele cinci persoane care se aflau în mașină, era și un minor de 16 ani.

Trei dintre ei au fost răniți și transportați la spital, în timp ce șoferul și un alt pasager, tot de 19 ani, au refuzat transportul la spital.

„În autoturism se aflau cinci persoane printre care și un minor (16 ani). Acesta și conducătorul auto au fost evaluați din punct de vedere medical și nu s-a impus transportul acestora la spital. La spital au fost transportate celelalte trei victime care prezentau traumastim craniocerebral grav, suspiciune de fractură și traumatism cranian minor”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Tânărul care a provocat tragedia a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului.

Circulația a fost blocată în zonă pentru aproximativ 60 de minute.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani mort, după ce prietenul lui de 19 ani a rupt cu mașina un stâlp de beton. Șoferul abia își luase permisul