Antena Meniu Search
x

Zeci de români au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți

Zeci de români au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți. Angajații benzinăriei au încercat să-i convingă cu vorba bună pe români, dar n-au avut cu cine discuta.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2020, 08:49

Români în Cehia
Imagine cu caracter ilustrativ - You Tube
  • Românii au coborât dintr-un autocar și au intrat în benzinărie.
  • Vânzătoarele au blocat imediat ușile.

Zeci de români care au coborât dintr-un autocar într-o benzinărie din Cehia au fost protagoniștii unui episod incredibil, după ce vânzătoarele din stația de carburanți i-au închis în magazin și au chemat poliția.

Incidentul a fost povestit pe Facebook de un român care a asistat la toată scena: "Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete. 

Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Zeci de români au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți