Antena Meniu Search
x

Uțu a ieșit pe picioare din mașina zdrobită de stâlp, apoi s-a prăbușit sub ochii prietenilor lui. Avea doar 21 de ani

Emil Niculai, un tânăr de numai 21 de ani, a murit într-un groaznic accident, noaptea trecută, provocat de un șofer începător. Alți doi băieți au fost răniți, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp, pe un drum din comuna Leșu, județul Bistrița-Năsăud.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.07.2020, 10:37

  • Nenorocirea s-a produs duminică seara pe DJ 172 E, în mașină se aflau cinci tineri cu vârste între 16 și 21 de ani.
  • Emil Niculai a murit la scurt timp după accident.

Aseară, Emil Niculai, Uțu cum îi spuneau cei apropiați, a urcat într-o mașină alături de alți patru prieteni, și a plecat din Leșu spre Cormaia. 

Uțu s-a urcat pe locul din dreapta față, și au pornit spre casă. 

Pe drum, însă, șoferul de 19 ani, care își luase permisul cu o lună în urmă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului, stâlpul s-a rupt și s-a prăbușit peste autoturismul în care se aflau cei cinci tineri.

Uțu a ieșit pe picioarele lui din mașină, spun prietenii acestuia. S-a prăbușit apoi la pământ și nu a mai putut fi readus la viață. Echipajele de prim-ajutor sosite la locul tragediei nu au mai putut decât să constate decesul.

Alți doi tineri au fost răniți și transportați la spital, în timp ce șoferul și un alt pasager au refuzat îngrijirile medicale.

Potrivit bistriteanul.ro, Emil Niculai absolvise liceul "Solomon Haliță" din Sîngeorz Băi și lucra în construcții. 

Prietenii spun despre Uțu că era un băiat "super, puternic, un om fain". Pe pagina sa de Facebook curg mesajele de condoleanțe ale celor care l-au cunoscut pe tânărul de 21 de ani.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Uțu a ieșit pe picioare din mașina zdrobită de stâlp, apoi s-a prăbușit sub ochii prietenilor lui. Avea doar 21 de ani