Antena Meniu Search
x

O familie care venea de la mare, distrusă în accidentul cu 4 morți din Sălaj, la 40 de km de casă (video)

O familie care venea de la mare a fost distrusă în accidentul cu 4 morți din Sălaj, la 40 de km de casă. Tatăl a murit pe loc, mama și fetița de 13 ani sunt în comă la spital. Șoferul vinovat de accident avea 22 de ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2020, 10:24

  • Un șofer de 22 de ani a intrat pe contrasens direct în mașina familiei din Marghita.
  • Mama și fetița de 13 ani sunt în stare critică.

Patru morți și patru răniți grav e bilanțul unui cumplit accident de circulație petrecut azi-noapte pe drumul ce leagă localitatile Zăuan și Ip, în Sălaj. O familie care se întorcea de la mare și mai avea 40 de km până acasă, în Marghita, a fost distrusă de un șofer de 22 de ani care conducea un Audi cu volanul pe dreapta.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani din judeţul Sălaj conducea un autoturism pe direcţia Ip-Zăuan, iar la efectuarea unei manevre de depăşire neregulamentară a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula din sensul opus, condusă de un şofer din Bihor în vârstă de 44 de ani.

În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi şoferi şi două persoane de 22, respectiv 29 de ani, din maşina condusă de şoferul din Sălaj. Alte 4 persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 41 de ani au fost rănite grav şi transportate la spital.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Audi-ul condus de șoferul care a depășit pe linie continuă a intrat într-un VW condus din sens opus, regulamentar, de un bărbat de 44 de ani din Marghita. Alături de el erau soția, 41 de ani, și fetița lor de 13 ani. Veneau de la mare, erau foarte aproape de casă. Dacă tatăl a murit pe loc, fetița și mama ei au juns în stare extrem de gravă la spital.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » O familie care venea de la mare, distrusă în accidentul cu 4 morți din Sălaj, la 40 de km de casă (video)