Antena Meniu Search
x

A murit Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România. S-a înecat, la Mamaia

A murit Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România. Tânărul în vârstă de 22 de ani s-a înecat, la Mamaia, sâmbătă de dimineață, când a fost resuscitat pe plajă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.07.2020, 10:31

  • Vlad Dediu avea 22 de ani.
  • Tânărul a fost scos din valuri și resuscitat pe plajă.

Tragedie în lumea studențească, președintele UNSR, Vlad Dediu, pierzând lupta cu viața sâmbătă noaptea, la spitalul Județean din Constanța, după ce s-a înecat sâmbătă de dimineață, la Mamaia. 

Vlad Dediu a intrat în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia, sâmbătă de dimineață și a fost scos din valuri de către oamenii care au sărit după el şi l-au adus la mal. 

Paramedicii au fost chemați imediat și l-au resuscitat pe plajă, pentru că se afla în stop cardio-respirator. După ce i-a revenit pulsul, Vlad a fost transportat la spital, în stare gravă. Medicii n-au mai putut face însă mai mult pentru el și sâmbătă noaptea, în jurul orei 2, acesta a decedat.

Vlad Dediu absolvise în această vară Universitatea Politehnică București, Facultata de Transporturi, era originar din Adjud și avea 22 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România. S-a înecat, la Mamaia