Antena Meniu Search
x

Mama băiețelului de 8 ani ucis de tată, mesaj în ziua în care și-a înmormântat fiul, la Cluj: "Aveți grijă de voi!"

Mama băiețelului de 8 ani ucis de tată a transmis un mesaj tulburător în ziua în care și-a înmormântat fiul, la Cluj. "Aveți grijă de voi!", a scris femeia care a anunțat dispariția copilului în urmă cu o săptămână.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.08.2020, 14:58

  • Tatăl criminal s-a plimbat trei zile cu trupul copilului în mașină.
  • El a fost prins în ziua în care a fost descoperit cadavrul fiului său.

Mama băiețelului de 8 ani ucis de tată a transmis un mesaj tulburător în ziua în care și-a înmormântat fiul, la Cluj. "Aveți grijă de voi!", a scris femeia care a anunțat dispariția copilului în urmă cu o săptămână.

Takacs Gyorgy, băiețelul de 8 ani dat dispărut în Cluj de mama lui și găsit mort marți, în mașina tatălui, a fost în mormântat sâmbătă de dimineață. Annamaria, mama copilului, a postat un mesaj pe contul de Facebook imediat după înmormântare. Femeia le-a cerut tuturor celor care doresc să aducă un omagiu micuțului să doneze pentru orice asociație caritabilă pentru copii.

Trupul micuțului Gyurika a fost găsit de polițiști pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita. Acesta îl ucisese cu trei zile înainte și a vorbit cu mama copilului, fosta lui soție, la telefon, despre asta. Marți seara a fost prins tatăl criminal, care ulterior și-a recunoscut vina și a dat detalii despre crimă.

"Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri. Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui.

Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii. 🙏", a scris pe Facebook Annamaria Takacs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mama băiețelului de 8 ani ucis de tată, mesaj în ziua în care și-a înmormântat fiul, la Cluj: "Aveți grijă de voi!"