Antena Meniu Search
x

Lucian a dispărut în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei. A căzut din barcă și a fost înghițit de ape (Video)

Lucian a dispărut, duminică, în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei, după ce s-a răsturnat cu barca. Lacul are o suprafață de un hectar și o adâncime de peste șapte metri, iar  localnicii spun că nu au dat niciodată de fund.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2020, 08:36

Lucian a dispărut în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei, după ce a căzut din barca
Lucian a dispărut în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei, după ce a căzut din barca - Facebook/ISU Buzau/sansanews.ro
  • Lucian a decis împreună cu un amic de 53 de ani să împrumute o barcă de la un localnic și să se plimbe pe lacul Meledic.
  • Chiar înainte să ajungă la mal, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut în lac. Doar unul a ajuns pe mal.

Bărbatul de 45 de ani din Vrancea venise pe platoul de la Meledic, Buzău, să petreacă o zi de duminică liniștită alături de familie și prieteni. 

La un moment dat, Lucian a decis împreună cu un amic de 53 de ani să împrumute o barcă de la un localnic și să se plimbe pe lacul Meledic.

Cei doi au plecat pe lac cu barca, însă la un moment dat, chiar înainte să ajungă la mal, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut în lac. Doar unul dintre bărbați, în vârstă de 53 de ani, a reușit să iasă la mal.

Totul s-a întâmplat sub privirile familiilor și ale copiilor lor, scrie sansanews.ro.

Pompierii alertați la fața locului au început încă de atunci căutările, însă în zadar.

În total, pe platoul Meledic din comuna Mânzălești sunt şase lacuri cu apă dulce, dar niciunul nu este mai mare decât Lacul fără fund, cel situat in mijlocul platoului. Acesta are o suprafață de un hectar și o adâncime de șapte metri, însă localnicii spun că nu au dat niciodată de fund. Nu este indicat scăldatul, deoarece apa devine extrem de rece la doar un metru distanţă de mal. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Lucian a dispărut în ”Lacul fără fund” de la Meledic, sub privirile iubitei. A căzut din barcă și a fost înghițit de ape (Video)