Antena Meniu Search
x

Un șofer a căzut cu mașina în canalul Dunăre-Marea Neagră. O pasageră de 15 ani a stat agățată de bordură până a fost salvată

Un șofer a pierdut controlul asupra mașinii și a căzut cu ea în canalul Dunăre - Marea Neagră, în apropiere de localitatea Cumpăna. În autoturism se mai afla și o minoră de 15 ani.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 07.08.2020, 16:26

Locul unde mașina a căzut în canal și de unde a fost salvată fata Vezi și
  • În mașină se afla șoferul și o fetiță în vârstă de 15 ani
  • Șoferul ar fi pierdut controlul mașinii, pe fondul neatenției

Polițiștii și pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea a două persoane aflate într-o mașină care a căzut în canalul Dunăre-Marea Neagră.

Până la sosirea echipajului SMURD, fata a fost scoasă din apă ce cetățeni, ea reușind să iasă la suprafață și să se țină agățată de margine, până când cineva i-a aruncat o frânghie.

Pompierii au intervenit apoi pentru scoaterea bărbatului din apă.

Cele două persoane sunt conștiente și au fost cooperante, nefiind nevoie de transportarea lor la spital.

Ce spune poliția

Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona localității Cumpăna. 

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că soferul autoturismului, de 40 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pe fondul neatenției.

În autoturism se afla și o minoră, de 15 ani.

La fața locului a fost prezent un echipaj din cadrul ISU Dobrogea, care le-au acordat celor 2 îngrijiri medicale, însă fără a fi transportați la spital”, se arată în comunicatul poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un șofer a căzut cu mașina în canalul Dunăre-Marea Neagră. O pasageră de 15 ani a stat agățată de bordură până a fost salvată