Antena Meniu Search
x

Tragedie pe litoral. Șoferiţă în spital, iubitul ei a murit, după ce fata a încercat să nu calce un câine cu maşina

Tragedie pe şoseaua care leagă Eforie Nord de Eforie Sud, seara trecută. O tânără aflată la volanul unui autoturism a încercat să evite un câine, a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit violent de un stâlp aflat pe marginea drumului. În urma impactului, iubitul ei a murit pe loc, iar şoferiţa a ajuns la spital. Mama băiatului a trecut întâmplător pe lângă locul accidentului.

de Redactia Observator

la 11.08.2020, 21:05

Vezi și
  • Paramedicii nu au putut face nimic pentru tânărul de 22 de ani
  • Mama lui trecuse prin zonă chiar în momentul producerii accidentului

Tragedia s-a petrecut seara trecută pe drumul care leagă Constanţa de Mangalia, între cele două Eforii. Un martor a anunţat accidentul la 112 şi o armată de salvatori a fost mobilizată.

Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Colegii au găsit două persoane încarcerate, o tânără de aproximativ 20 de ani care a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital cu traumatisme multiple, dar şi un tânăr de aproximativ 22 de ani pentru care medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

La volanul maşinii se afla tânăra care are permis de doar 4 luni. Lipsa de experienţă se pare că şi-a spus cuvântul.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Ajungând la kilometrul 15 plus 800 de metri, ar fi acroşat un câine, moment când ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

Mama tânărului e sfâşiată de durere. Vorbise cu băiatul la telefon cu câteva ore înainte de nenorocire. Ba chiar trecuse prin zona unde a avut loc accidentul.

Angelica Costea, mama lui Cristian: Eu am presimţit. Şi am trecut pe lângă accident şi am recunoscut maşina fetei. Când am ajuns acasă mi s-a spus.

Şoferiţa e internată în spital în stare stabilă. Clipa de neatenţie i-a schimbat definitiv viaţa.

Angelica Costea, mama lui Cristian: Aveau să se căsătorească, să-şi facă o casă, să aibă copii.

Ionuţ Anghel, prieten: Aleseseră să se iubească, să stea împreună. Erau doi copii extraordinar de buni. Extraordinar de buni!

Tânăra are dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tragedie pe litoral. Șoferiţă în spital, iubitul ei a murit, după ce fata a încercat să nu calce un câine cu maşina