Antena Meniu Search
x

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, săltați de mascați și duși la Poliția Capitalei (Video)

Ciprian și Grațian Pian, frații lui Florin Mototolea, au fost săltați de mascați, în urma perchezițiilor efectuate de procurori la domiciliile unor membri ai familiei Duduianu.

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, săltați și duși la Poliția Capitalei
Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, săltați de mascați și duși la Poliția Capitalei - capturi video Observator
  • Ciprian și Grațian Pian au fost duși la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.
  • Oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente. 

Mascații au descins, în această dimineață, la mai multe adrese din București, dar și la vila din Rahova a lui Emi Pian, omorât după un scandal cu rivali din clanul Rinu, în urmă cu nouă zile. 

În urmă cu puțin timp, doi frați ai liderului Duduienilor, Ciprian și Grațian, au fost săltați de mascați și duși la Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Pe lângă cei doi fraţi ai lui Emi Pian, oamenii legii au ridicat de la casa familiei Duduianu șapte cutii cu diverse obiecte şi documente. 

"Procurorii au ridicat înscrisuri, documente asupra imobilelor, bunuri mobile ale familiei. Nu au fost găsite haine din seara aceea.

A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie. Percheziţia domiciliară a vizat găsirea anumitor obiecte necesare anchetei", a declarat avocata familiei Duduianu.

Anchetatorii bucureșteni au pus în aplicare, în această dimineață, cinci mandate de percheziție, emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București.

"În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București", au transmis procurorii.

Cauza în care au avut loc perchezițiile este cea care vizează uciderea lui Florin Mototolea, cunoscut ca Edi Pian, liderul clanului Duduianu. Acesta a fost omorât în 4 august, de un rival.

După percheziţiile domiciliare vor urma audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Emi Pian a fost ucis de un interlop rival

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reţinut pentru omor, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. 

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, săltați de mascați și duși la Poliția Capitalei (Video)