Antena Meniu Search
x

Momentul teribil în care un tânăr buzoian se înfige cu motocicleta într-o mașină, după ce șoferul nu i-a acordat prioritate (Video)

Accident teribil surprins de camerele de supraveghere pe un drum din municipiul Buzău. Imaginile surprind momentul în care un tânăr se înfige cu motocicleta într-o mașină care nu i-a acordat prioritate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2020, 09:13

Accident filmat în Buzău, un tânăr se înfige cu motocicleta într-o mașină
Momentul teribil în care un tânăr buzoian se înfige cu motocicleta într-o mașină, după ce șoferul nu i-a acordat prioritate - stiridebuzau.ro
  • Vinovat de producerea accidentului este un şofer de 64 de ani, care nu a acordat priooritate motociclistului.
  • În urma impactului, tânărul biker a suferit răni la mâni și picioare.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Coliziunea s-a produs miercuri, 9 septembrie. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede că vinovat de producerea accidentului este un şofer buzoian de 64 de ani, care circula pe strada Spiru Haret, dinspre bulevardul Mareşal Al. Averescu, către bulevardul Nicolae Bălcescu.  

Acesta s-a angajat în efectuarea virajului la stânga către o parcare amenajată, fără să se sigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea buzoiană Gălbinaşi.

Imaginile accidentului, aici.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit la mâini și la picioare, scrie stiridebuzau.ro. El a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care un tânăr buzoian se înfige cu motocicleta într-o mașină, după ce șoferul nu i-a acordat prioritate (Video)