Antena Meniu Search
x

Interlopii implicați în răfuiala de la Chiajna, prinși la o cabană din munți, după două luni de la atac

Interlopii implicați în tentativa de omor de la Chiajna, din luna iulie a acestui an, au fost prinși de polițiști într-o cabană izolată din Prahova. Pentru că unul dintre ei a încercat să fugă, polițiștii au tras un foc de avertisment.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.09.2020, 16:06

Interlopii implicați în răfuiala de la Chiajna, prinși la o cabană din munți, după două luni de la atac
Interlopii implicați în răfuiala de la Chiajna, prinși la o cabană din munți, după două luni de la atac - Facebook/Observator
  • Suspecții tentativei de omor din Chiajna se ascundeau într-o cabană izolată din Prahova.
  • Una dintre persoanele agresate de grupare este fratele campioanei la culturism Alina Pană.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

Patru bărbați sunt suspectați de implicare în cazul agresiunii din luna iulie, când doi bărbați au fost dați jos din mașină și tăiați cu sabia. Unul dintre ei era fratele campioanei la culturism Alina Pană. El a fost transportat de urgență la spital, iar tânăra a publicat pe Instagram o mai multe filmări de la locul incidentului.

Vineri, polițiștii au anunțat că, în jurul orei 14, în urma activităţilor desfăşurate de DIC şi DOS - IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în Chiajna, din 23 iulie, a fost efectuată o descindere într-o cabană izolată din zona montană a judeţului Prahova.

Suspecții, prinși după două luni de la atac

Acolo au fost găsiţi patru bărbaţi, bănuiţi în cauză, 3 dintre aceştia fiind urmăriţi general şi având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.   

"În momentul intervenţiei, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbaţi a încercat să fugă. Nu au rezultat victime", au transmis reprezentanţii Poliţiei.   

În 23 iulie, doi bărbaţi de aproximativ 35 de ani au fost agresaţi fizic în plină stradă, la Chiajna, iar autoturismul unuia dintre ei a fost avariat grav în urma conflictului. Autorii agresiunii au fost identificaţi de poliţiştii, dar nu erau prinşi.

Cei doi bărbaţi răniţi le-au spus poliţiştilor că cineva ar fi folosit o armă, în timpul altercaţiei, poliţiştii făcând cercetări pentru a stabili cu certitudine ce s-a întâmplat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Interlopii implicați în răfuiala de la Chiajna, prinși la o cabană din munți, după două luni de la atac