Antena Meniu Search
x

Mamă, după ce fiica ei de 5 ani i-a folosit lubrifiantul la școală, pe post de dezinfectant: Amuzant, dar umilitor

O fetiță de cinci ani din Scoția a fost încântată să folosească la școală un dezinfectant de mâini care îi oferă „căldură și delicatețe”, însă mama ai nu a fost atât de entuziasmată când a descoperit că era de fapt lubrifiantul ei.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 15.10.2020, 15:58

O fetiță îi dă dureri de cap mamei ei, după ce a folosit la școală lubrifiant în loc de dezinfectant pentru mâini
Mamă umilită, după ce fiica ei de 5 ani i-a folosit lubrifiantul la școală, pe post de dezinfectant - Profimedia Images - fotografie ilustrativă
  • Copila a crezut că sticluța îi aparține, pentru că numele scris pe ea era similar cu al ei
  • Copila a spus că i-a plăcut noul gel, pentru că îi încălzea mâinile

Summer, în vârstă de 5 ani, și-a luat gelul dezinfectant în buzunar când s-a dus săptămâna trecută la școală pentru a se asigura că are mâinile curate în timpul zilei. Abia câteva zile mai târziu, când i-a spălat hainele, mama ei, Louise Hosie, a găsit în buzunar o sticluță de lubrifiant „Ann Summers Heat Wave”.

O descoperire care i s-a părut atât amuzantă, cât și umilitoare. „Am primit produsul la o promoție l-am lăsat în cutie. Era neatins. Acum două zile, când îi spălam jacheta de școală, am realizat că Summer a luat sticluța cu ea. Pentru că numele ei e Summer și pe sticlă scria Ann Summers, a crezut că e a ei. M-am îngrozit la gândul că poate au văzut-o educatorii, dar cred că dacă se întâmpla asta i-o confiscau”, a povestit mama fetiței, pentru The Sun.

Când a confruntat-o pe Summer, fetița a explicat că a luat sticluța pentru a-și dezinfecta mâinile. Copila a spus că i-a plăcut noul gel, pentru că îi încălzea mâinile, proprietate de altfel regăsită în specificațiile lubrifiantului. 

I-am spus că ăsta e al meu și am întrebat-o dacă l-a mai folosit și altcineva și a spus că da, prietenele ei”, a mai spus mama, rușinată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Mamă, după ce fiica ei de 5 ani i-a folosit lubrifiantul la școală, pe post de dezinfectant: Amuzant, dar umilitor