Antena Meniu Search
x

Un bătrân de 88 de ani și-a ucis partenera, apoi a sunat la poliție

Crimă înfiorătoare într-un sat din Vaslui. Într-o criză de furie, un bărbat de 88 de ani, deşi invalid şi în scaun cu rotile, şi-ar fi ucis partenera de viaţă, o femeie de 70 de ani.

de Redactia Observator

la 17.10.2020, 14:23

Vezi și
  • Vecinii povestesc că bătrânul era foarte violent.
  • A mai făcut ani grei de puşcărie pentru tentativă de omor. 

Bătrânul, care a mai fost închis pentru tentativă de omor, a fost internat acum la psihiatrie şi, dacă a avut discernământ, riscă să-şi petreacă restul zilelor în puşcărtie.

Vecin: E ceva cutremurător. Mă cutremură.

Bărbatul, vecin cu cei doi bătrâni, e şocat de ce s-a întâmplat joi după amiază în comuna Poieneşti, în vecinătatea Mănăstirii Floreşti. Omul a aflat de la soţia lui despre crimă. 

Vecin: A fost la manastire la curatenie, să ajute maicile. A venit omul cu caruciorul, ca e invalid de un picior, merge în cărucior. S-a dus la manastire să sune la poliţie. 

Sorin Armeanu, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui: Chiar autorul faptei a sesizat incidentul, spunând însă că nu el a lovit victima, ci a găsit-o decedată în casă. 

Bătrânul a declarat că el ar fi fost în grădină şi când s-a întors ar fi găsit-o pe femeia, cu care locuia de peste 15 ani, moartă în casă.

Sorin Armeanu, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui: Din cercetări a rezultat că autorul faptei ar fi concubinul acesteia, un bătrân în vârstă de 88 ani. A existat o ceartă in familie, pe fondul unor neintelegeri mai vechi, şi în urma acestei altercaţii între cei doi, victima a fost lovită cu un cuţit în zona gâtului.

Ionel Șurubaru, fiul victimei: Mama mai bea oleacă, el era mai gelos, nu ştiu. El a mai facut puscarie. Şi când i-am spus: mamă, nu te mai duce! Ea a zis ca se duce inapoi la el. Du-te mama, doar ai buletin. Doar noi aveam casa, avea unde sa stea.

Marcel Pascal fratele victimei: Sora nu era o femeie rea. Acum nu mai vedea, era cam oloagă, mergea, vai de steaua ei!

Vecinii povestesc că bătrânul era foarte violent şi că a mai făcut ani grei de puşcărie pentru tentativă de omor. 

Ionel Șurubaru, fiul victimei: O înjura, o asta. Zicea, ce i-ai mai dat la ăsta, ce i-ai făcut. Eu nu luam nimic de la mama. 

Bătrânul a fost internat în secţia de psihiatrie a spitalului de urgenţă din Vaslui, unde va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă medicii vor stabili că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei, suspectul ar putea ajunge din nou după gratii pentru omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 88 de ani și-a ucis partenera, apoi a sunat la poliție