Antena Meniu Search
x

Tânăr mort la Văleni, în Vaslui. A intrat sub un camion cu 180 km/h, iar pompierii s-au chinuit o oră să-l scoată dintre fiare

Accident rutier groaznic, noaptea trecută, pe DN24, în comuna Văleni, județul Vaslui. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză într-un camion. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2020, 13:50

Tânăr mort la Văleni, în Vaslui. A intrat sub un camion cu 180 km/h, iar pompierii s-au chinuit o oră să-l scoată dintre fiare Vezi și
  • Tânărul de 22 de ani a fost găsit încarcerat.
  • Scoaterea lui dintre fiarele contorsionate ale mașinii a durat aproximativ o oră.

Nenorocirea a avut loc în jurul orei 3.00.

Din primele informații, șoferul unui Ford Fusion a pierdut controlul volanului și a izbit un camion care venea din sens opus.

Se pare că mașina avea viteză foarte mare în momentul producerii accidentului.

La sosirea echipajelor de intervenție, tânărul de 22 de ani a fost găsit încarcerat, iar medicul de pe ambulanță a stabilit că avea leziuni incompatibile cu viața.

Scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră.

ISU Vaslui: "În această noapte, începând cu ora 03:00, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (Terapie Intensivă Mobilă) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localității Văleni, comuna Văleni. 

În accident au fost implicate două autovehicule și două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a izbit un autovehicul de mare tonaj, autovehicul care venea din sens opus. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 ani, încarcerată într-un autoturism.

Medicul de pe ambulanța TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Operațiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră. 

Circumstanțele producerii acestui accident rutier, precum și cauzele decesului sunt cercetate de lucrătorii instituțiilor abilitate în acest sens".

Vitezometrul maşinii conduse de tânărul de 22 de ani s-a oprit la 120 de mile, ceea ce înseamnă, spun anchetatorii, că acesta avea o viteză de deplasare de aproximativ 180 km/h în momentul impactului.

Victima era din comuna vasluiană Zăpodeni.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr mort la Văleni, în Vaslui. A intrat sub un camion cu 180 km/h, iar pompierii s-au chinuit o oră să-l scoată dintre fiare