Antena Meniu Search
x

Un șofer a spulberat cu mașina o femeie, omorând-o, motivând că el a văzut doar un sac cu gunoi

O femeie a fost ucisă de șoferul unei mașini, care a confundat-o cu un sac cu gunoi și nu a evitat obstacolul. Femeia se afla în stare de ebrietate și se afla pe partea carosabilă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2020, 15:55

- Profimedia
  • Coliziunea a lăsat-o pe femeie cu 53 de fracturi
  • Ea a murit la spital

Jacqueline Bradnick, în vârstă de 71 de ani, a murit în spital după ce a fost lovită de un șofer care a confundat-o cu un sac cu gunoi. Bărbatul a decis să nu evite obstacolul din stradă, lovind-o pe bătrână în plin.

Coliziunea a lăsat-o pe femeie cu 53 de fracturi (coaste, craniu și leziuni interne). Ea a murit la spital.

Bărbatul, și el în vârstă de 71 de ani, a oprit mașina, când și-a dat seama că a lovit ceva dur, dar a susținut tot timpul în fața polițiștilor că habar nu avea că obiectul este o ființă umană.

Întrebat de ce nu a luat măsuri evazive, dacă tot a văzut un obiect de mari dimensiuni pe șosea și alte două mașini din fața sa au ocolit obstacolul, șoferul a susținut în continuare că el a văzut un sac cu gunoi.

Un martor a povestit juraților cum un Volkswagen Touran și un BMW au luat măsuri pentru a o evita pe doamna Bradnick, însă bărbatul a luat-o în plin.

Un alt martor a spus că a auzit un bubuit puternic și ceva a zburat în aer și deasupra acoperișului unei mașini.

Procuratura susține că, dacă ar fi condus cu grija și atenția cuvenită, deoarece a avut timp să facă ceea ce au făcut și ceilalți șoferi, adică să ia măsuri evazive, n-ar fi omorât un om.

"A luat decizia de a trece cu mașina peste ceea ce știm acum că era Jackie Bradnick. Nu sugerăm că știa că este ea, dar a luat decizia de a trece cu mașina peste acea persoană, în loc să evite obstacolul, pentru că putea oricând să facă asta", arată procurorii.

Bărbatul este acuzat de omor prin neglijență, însă își susține în continuare nevinovăția. Procesul continuă, scrie Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un șofer a spulberat cu mașina o femeie, omorând-o, motivând că el a văzut doar un sac cu gunoi