Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Italia, un român și iubita lui au zburat din mașină după ce fata a pierdut controlul volanului

Grav accident rutier în Italia, într-o comună din provincia Cremona, Italia. O tânără de 21 de ani a murit, iar iubitul ei român a fost rănit, după ce s-au răsturnat cu mașina.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.10.2020, 08:26

  • În urma impactului, șoferița a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona. A murit câteva ore mai târziu.
  • Și românul a fost rănit, însă viața lui este pusă în pericol. 

Din primele informații, fata se afla la volanul unei Toyota Yaris când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului. 

Mașina s-a rostogolit de mai multe ori, iar fata de 21 de ani, dar și iubitul ei, un tânăr român de 24 de ani, care era pasager, au fost aruncați din Toyota.

Accidentul a avut loc marți seară, de-a lungul drumului provincial 85 Bassa di Casalmaggiore, între localitățile Scandolara Ravara și Motta Baluffi.

În urma impactului, șoferița a fost grav rănită, fiind transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona, potrivit publicației La Provincia.

Lucrezia Minnilli a murit la spital

Din păcate, Lucrezia Minnilli a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Și românul a fost rănit, însă viața lui nu este pusă în pericol. 

Mașina ar fi derapat după ce a lovit un porc mistreț

Publicațiile locale scriu că mașina ar fi lovit un mistreț, acesta fiind motivul din cauza căruia fata ar fi pierdut controlul volanului.

Fiind, noapte tânăra nu ar fi văzut animalul.

Miercuri dimineață, însă, cadavrul acestuia a fost găsit la aproximativ 200 de metri de locul în care românul și iubita lui s-au răsturnat cu mașina.

Carabinierii din Sospiro continuă cercetările în acest caz. Oamenii legii trebui să stabilească cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea tragediei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Accident mortal în Italia, un român și iubita lui au zburat din mașină după ce fata a pierdut controlul volanului