Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Neamț a acroșat un podeț cu mașina și a murit pe loc. Adi își luase carnetul anul acesta

Accident cumplit în Neamţ. Un tânăr de doar 18 ani a murit, după ce maşina pe care o conducea a acroşat un podeţ din beton, de pe marginea drumului. În urma impactului, vehiculul s-a rupt efectiv în două. Băiatul luase permisul anul acesta.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.10.2020, 14:19

  • Un tânăr de 18 ani a murit, după ce maşina în care se afla a izbit un podeţ din beton
  • Băiatul îşi luase carnetul anul acesta
  • Accidentul a avut loc în comuna Borleşti, judeţul Neamţ

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în comuna Borleşti, judeţul Neamţ. Din primele cercetări, se pare că tânărul ar fi părăsit partea carosabilă, a acroşat un podeţ din beton, ca mai apoi să fie proiectat în gardul unui imobil. 

Impactul violent a făcut ca maşina să fie segmentată în două bucăţi. Mai exact, partea din faţa a ajuns pe carosabil, în timp ce partea din spate a fost proiectată în curtea locuinţei. 

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, însă doctorii nu au mai putut să îl salveze pe tânăr, care în cele din urmă a decedat. 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, aceştia urmează să stabilească ce l-a determinat pe tânăr să provoace accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Neamț a acroșat un podeț cu mașina și a murit pe loc. Adi își luase carnetul anul acesta