Antena Meniu Search
x

Doina a murit spulberată de motocicletă, în Londra, de mână cu soțul ei. „Bărbatul țipa și o apăsa pe piept”

Doina Covaci, o româncă de 50 de ani, a fost spulberată de o motocicletă, în Londra, luni seară. Femeia era de mână cu soțul ei și încercau să traverseze Holloway Road, când au fost loviți de o motocicletă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.10.2020, 22:11

Doina a murit spulberată de o motocicletă, în Londra, de mână cu soțul ei. „Omul țipa după ajutor”
Doina a murit spulberată de o motocicletă, în Londra, de mână cu soțul ei. „Omul țipa după ajutor” - islingtontribune.com
  • Doina Covaci a murit pe loc, iar martorii descriu cu groază țipetele de ajutor ale soțului ei.
  • Un polițist aflat în zonă a încercat să o ajute pe româncă până la sosirea paramedicilor, însă a fost în zadar.

Românca a murit pe loc, iar martorii descriu cu groază țipetele de ajutor ale soțului ei, Marin, care a încercat disperat să o readucă la viață. 

Fiul cuplului, Constantin Covaci, a declarat pentru Islington Tribune că își face griji pentru tatăl lui acum pentru că a văzut-o când și-a dat ultima suflare. ”Suntem distruși. Îmi fac griji pentru tata că era cu ea. Mama mea era cu un pas înaintea lui și motocicleta a lovit-o”, a spus tânărul.

Un polițist aflat în zonă a încercat să o ajute pe româncă până la sosirea paramedicilor, însă a fost în zadar.  Motociclistul a ajuns la spital ca urmare a accidentului, însă rănile lui nu-i pun în pericol viața.

Yordanos Asmelash, proprietarul unui local din apropiere a povestit pentru Islington Tribune că a auzit un zgomot puternic și a ieșit afară să vadă ce se întâmplă. 

”Am sărit imediat la ea să o ajut. Soțul ei era deasupra femeii și îi făcea masaj cardiac strigând după ajutor”, a povestit Yordanos.

Doina Covaci, mamă de cinci copii, locuia în Seven Sisters Road și se mutase în Marea Britanie în 2015. Femeia era din Piatra Neamț și făcea curățenie într-un restaurant de când a venit la Londra.

Poliția a lansat o anchetă, iar oricine are informații este rugat să sune la 101 și să citeze numărul de caz 53364 CAD.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Doina a murit spulberată de motocicletă, în Londra, de mână cu soțul ei. „Bărbatul țipa și o apăsa pe piept”