Antena Meniu Search
x

O româncă a obținut prin șantaj 20.000 de euro de la un italian, după o aventură: "800 de euro pe lună sau îi spun nevestei tale!"

O româncă în vârstă de 39 de ani riscă să ajungă la închisoare după ce a obținut de la un italian, cu care avusese o relație în trecut, nu mai puțin de 20.000 de euro. Timp de doi ani, femeia l-a șantajat constant, amenințându-l că va da totul în vileag dacă nu primește banii solicitați.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.10.2020, 23:21

bancnote euro
Italian șantajat timp de doi ani de o româncă, după o aventură - Profimedia Images (imagine ilustrativă)
  • Ajuns în pragul falimentului, după doi ani de șantaj, italianul și-a luat inima în dinți și decis să pună piciorul în prag
  • Românca s-a ținut de amenințări și a venit la ușa celor doi, moment în care a fost reținută de polițiști

Planul româncei a fost pe cât de simplu, pe atât de revoltător. După o relație pasageră pe care a avut-o cu un bărbat din Verona, în vârstă de 53 de ani, femeia a început să îl amenințe direct, încă din 2018, spunându-i că va povesti totul dacă nu primește bani.

Sperând să-și țina familia departe o situație stânjenitoare, bărbatul a acceptat să îi cumpere tăcerea. Inițial, românca a cerut 300 de euro pe lună, însă, văzând că planul funcționează, s-a decis să mărească suma la 800 de euro.

Mai mult, pentru a pune greutate în amenințări, femeia s-a lăudat că a înjunghiat un român în trecut.

Italianul șantajat de româncă, adus în pragul falimentului

Pentru italian, strategia aleasă s-a dovedit a fi falimentară. Confruntat cu amenințări tot mai dese și cu sume lunare greu de plătit, bărbatul s-ar fi hotărât în cele din urmă să o înfrunte. Potrivit leggo.it, românca nu a dat înapoi, ci, enervată, l-a amenințat și mai intens.

Vinerea trecută s-a petrecut ultimul episod al șantajului. Supărată că nu-și mai primește banii, românca a venit la locuința bărbatului, cu intenția declarată de a vorbi cu soția lui. Aceasta, însă, fusese pusă la curent cu privire la situație și hotărâse să își susțină soțul.

Decis să nu mai cedeze, italianul a sunat la 113, iar polițiștii au venit imediat și au arestat-o pe româncă.

În urma unei percheziții, agenții au ridicat două telefoane ce conțineau materialele folosite la șantaj. De asemenea, polițiștii au găsit în locuința ei peste 6.000 de euro cash.

Magistrații italieni au decis să o trimită în arest la domiciliu, în așteptarea procesului.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O româncă a obținut prin șantaj 20.000 de euro de la un italian, după o aventură: "800 de euro pe lună sau îi spun nevestei tale!"