Antena Meniu Search
x

O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul

O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul într-un moment în care a fost lăsat nesupravegheat. Tragedia s-a petrecut într-o casă din Hamilton, Noua Zeelandă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2020, 10:10

O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul
O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Bebelușul a fost atacat de Rottweiler într-un moment în care tânăra mamă l-a lăsat nesupravegheat pe cel mic.
  • Copilul, care se născuse cu o seară înainte, a suferit răni fatale și nu a putut fi salvat de medici.

Tânăra mămică și-a lăsat bebelușul singur în cameră cât să meargă până la baie. Când s-a întors, femeia a surprins atacul câinelui familiei, un Rottweiler în vârstă de doi ani, asupra trupului plăpând al bebelușului.

O vecină a familiei a povestit pentru presa locală că a văzut-o pe mamă plângând și strângându-și la piept bebelușul lipsit de viață, în curtea casei lor, unde animalul ar fi încercat să-l îngroape, după atac.

Imediat după atac, câinele Rottweiler a sărit în stradă, iar vecina familiei a reușit să-l prindă și intenționa să-l înapoieze, atunci când a văzut scena de coșmar din grădină.

„Era atât de mic. Era murdar de pământ și plin de sânge”, a povestit femeia, scrie Mirror.

Potrivit unui raport al poliției, bebelușul, care se născuse cu o seară în urmă, a suferit răni fatale în atacul de duminică seară. Deși a fost transportat de urgență la spital, medicii nu i-au putut salva viața.

Consiliul municipal Hamilton a confirmat că atât Rottweiler-ul, cât și un alt câine al familiei, au fost luați de autoritățile competente și ceea ce se va întâmpla cu el va depinde de ancheta poliției.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O mamă și-a pierdut bebelușul născut de o zi, după ce cainele familiei, un Rottweiler, a atacat copilul