Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la ieșire din Călimănești, șofer mort după ce remorca unui TIR s-a răsturnat peste mașina lui

Un accident cumplit s-a petrecut, miercuri, la ieșirea din localitatea Călimănești către Focșani, Vrancea. Un șofer a murit după ce s-a ciocnit cu un TIR, a cărui remorcă s-a răsturnat peste mașina lui.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2020, 15:21

  • Un șofer a murit după ce s-a ciocnit cu un TIR, a cărui remorcă s-a răsturnat peste mașina lui.
  • Traficul pe DN2 E85 Focșani-Adjud a fost complet blocat pentru câteva zeci de minute.

Potrivit ISU Vrancea, în accident au fost implicate 2 autovehicule respectiv, un TIR şi un autoturism. În urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acestuia din urmă a murit pe loc.

Șoferul de pe TIR, un bărbat de 44 de ani, a fost și el rănit și preluat de o ambulanță S.A.J. pentru a fi transportat la Spitalul de Urgență din Focşani. 

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața  locului acționează 1 autospecială de intervenție şi o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Adjud, 1 autospecială de descarcerare şi 1 macara de la Detaşamentul de Pompieri Focșani.

Pompierii de la ISU nu știu în acest moment dacă în mașina prinsă sub remorca TIR-ului mai erau și alte persoane.

Traficul pe DN2 E85 Focșani-Adjud a fost complet blocat pentru câteva zeci de minute, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a permite repunerea pe roți a TIR-ului răsturnat

Un TIR s-a răsturnat pe câmpul de la marginea soselei

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » Accident cumplit la ieșire din Călimănești, șofer mort după ce remorca unui TIR s-a răsturnat peste mașina lui