Antena Meniu Search
x

O mamă singură care s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit se iubește acum și cu soția lui și s-au mutat împreună

O mamă singură, care s-a întâlnit cu un bărbat căsătorit care pretindea că este despărțit, dezvăluie că acum locuiește cu el, soția sa și cei cinci copii ai lor. Ea spune situația nu e tocmai perfectă, dar sunt suflete pereche.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 20:31

- Daily Mail
  • Bărbatul nu poate fi mai fericit în trio-ul amoros
  • El spune că le iubește pe amândouă la fel

Monica Sandoval, 34 de ani, are acum o relație poliamoroasă cu Gilbert, de 35 de ani, ambii din New York și Giselle Gomez, 30 de ani. Cei trei trăiesc fericiți împreună, cu cei cinci copii ai lor - Jayvon, 14, Anna, 13 , Jacob, 12, Max, șase și Leon, patru - în Connecticut.

Ambele femei au dormitoare separate, dar Gilbert poate alege să doarmă oriunde dorește. Și susțin că situația bizară este secretul fericirii de lungă durată, scrie Daily Mail.

Monica Sandoval: "Toată lumea întreabă dacă facem amor și da, facem destul de mult, dar nu ținem cont", a spus Monica, în primul ei interviu exclusiv. Ne iubim toți trei, împreună, eu și Giselle avem propriile noastre camere, iar Gilbert doarme unde vrea. Gilbert și Giselle își petrec timpul împreună și eu am timp cu el și apoi ne petrecem noaptea împreună, așa funcționează. Bineînțeles, bărbații vor considera că este cel mai norocos bărbat din lume având două femele, dar este nevoie de mult timp, răbdare, dăruire și angajament pentru a fi într-o relație ca aceasta. Aranjamentul nu este perfect, dar suntem suflete pereche"

Gilbert a cunoscut-o pe Monica printr-un site de matrimoniale. El i-a spus că este căsătorit, dar a minți-o că s-a despărțit de soția sa, atunci când a dus-o la un restaurant, la prima lor întâlnire.

Monica a căzut instantaneu în mrejele lui Gilbert, care mai târziu a recunoscut că era încă căsătorit cu Giselle, mama celor trei copii ai săi, inclusiv a unui un nou-născut.

A fost șocată, dar era deja îndrăgostită de Gilbert și, în cele din urmă, i-a prezentat-o pe Monica soției sale, care acceptase că soțul ei vedea pe cineva nou.

Mai târziu în acea lună, cel mai mic copil al lui Gilbert, Max, a fost diagnosticat cu cancer de ficat în stadiul trei - hepatoblastom - la doar cinci luni.

Monica a ajutat-o ​​pe Giselle să aibă grijă de copil în timp ce acesta era supus chimioterapiei - dar apoi a anunțat vestea bombă că era însărcinată cu copilul lui Gilbert.

"Nu știam cum să-i spun lui Giselle la început și a fost foarte rănită. Trecea printr-o perioadă deosebit de grea, dar în cele din urmă a acceptat", a spus Monica.

Din fericire, copilul și-a revenit complet.

În mod incredibil, cele două femei s-au implicat în cele din urmă și în mod romantic, iar trio-ul a format o relație poliamoroasă, despre care ei spun că îi împlinește.

"Giselle și cu mine am fost doar prietene la început, nimic mai mult decât atât, dar am început să mă simt atrasă de ea și aveam tot felul de emoții. Am început să facem lucruri intime împreună. A fost palpitant", spune Monica.

Acum, cei trei alcătuiesc o familie și spun că sunt fericiți și nu ar face nimic diferit sau ceva ca să schimbe situația. Gilbert a spus că nu are pentru ce se plânge și le iubește pe amândouă la fel de mult.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » O mamă singură care s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit se iubește acum și cu soția lui și s-au mutat împreună