Antena Meniu Search
x

Video "Au sărit pe mine poliţiştii; m-a pârât!" Cum a încercat să pozeze în victimă un şofer beat criţă, oprit la o razie de poliţişti

Un şofer beat criţă a făcut show aseară, cu poliţiştii, după ce a fost oprit la o razie, în Ilfov. A încercat să pozeze în victimă, a jurat că maşina staţiona, nu era în mers, iar în final a refuzat să meargă la Institutul de Medicină Legală pentru prelevarea probelor biologice. S-a ales însă cu dosar penal. Şi nu a fost singurul care s-a crezut zmeu după câteva pahare. În doar câteva ore, poliţiştii au reţinut zeci de permise de conducere.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 11:09

Vezi și

"Au sărit pe mine! Au sărit pe mine poliţiştii. Au sărit pe mine, da? Nu i-am înjurat, nu le-am făcut nimic". 

Şifonat rău, dar nu după ce au sărit poliţiştii pe el, ci după ce a băut zdravăn, bărbatul în cauză s-a urcat la volan, deşi nici nu avea permis de conducere. Neşansa lui: a fost tras pe dreapta. Prins în ofsaid de oamenii legii, a încercat să pozeze în victimă. Iar când a văzut că nu-i merge, a pornit un circ ieftin.

Poliţist: Doriţi să mergeţi la spital pentru recoltarea de monstre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei? 

Şofer: Nu. 

Pe acelaşi subiect

Poliţist: Refuzaţi, da? 

Şofer: Da. 

Poliţist: Vă aduc la cunoştinţă că vi se va întocmi un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice fără a avea permis de conducere şi pentru refuzul de recoltare a probelor de sânge...

Şofer: Păi, m-a prins cineva la volan?

Poliţist: În vederea stabilirii alcoolemiei.

Şofer: Eu vă întreb: m-a prins la volan?

Poliţist: Haideţi să-i facem loc în maşină. Mergem la Poliţie.

Şofer: A fost maşina pe loc, aici. Şi m-a pârât... M-a prins pe loc.

Peste 160 de şoferi au fost amendaţi în acest weekend

Un alt sofer s-a gandit să-şi scoată prietenul la o plimbare, după ce au băut câteva pahare în birt. Nici pentru el nu s-a încheiat noaptea plăcut.

Reporter: De ce aţi consumat băuturi alcoolice la volan?

Şofer: De prost.

Reporter: Vă pare rău acum?

Şofer: Da.

Reporter: Unde aţi fost?

Şofer: La cârciumă.

Reporter: Vă pare rău?

Şofer: Că am băut ceai? Da! Eu n-am băut alcool, că nu consum alcool. 

Reporter: Colegul ce a băut?

Şofer: Ceai. 

Ceaiul de calitate servit la cârciumă a dat etilotestul peste cap şi... i-a adus şi un dosar penal. Iar ca el au fost mulţi.

Anne Ciolcă:  Au fost reținute 14 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite 8 dosare de urmărire penală.

Peste 160 de amenzi au dat poliţiştii în ultimele două zile, în valoare totală de peste 55.000 lei, pentru neregulile constatate în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Au sărit pe mine poliţiştii; m-a pârât!" Cum a încercat să pozeze în victimă un şofer beat criţă, oprit la o razie de poliţişti