Antena Meniu Search
x

ANAF scoate la vânzare 12 apartamente. Suma cerută pentru ele

Fiscul anunţă că scoate la licitaţie, pe 15 februarie, 12 apartamente care au fost confiscate.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 16:00

Complex de blocuri în România
Complex de blocuri în România - Profimedia Images

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri Bucureşti, licitaţii publice pentru vânzarea unor bunuri imobile şi a unor obiecte din metale şi/sau pietre preţioase, a anunţat miercuri instituţia.

Astfel, în 15 februarie 2023, ora 10:00, are loc licitaţia pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la preţul total de pornire a licitaţiei de peste 2,2 milioane de lei.

ANAF vinde şi pietre preţioase

Totodată, în 16 februarie 2023, ora 11:00, are loc licitaţia pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor şi/sau pietrelor preţioase la valoarea totală de pornire a licitaţiei de peste 1,5 milioane de lei.

Anunţurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului şi cuprind toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie.

Totodată, ANAF, prin Direcţia executări silite cazuri speciale, a realizat încasări la bugetul de stat de peste 600.000 de lei, în doar patru zile, sumă ce reprezintă contravaloarea a 28 de cauţiuni depuse, la instituţii de credit, de diverşi operatori economici, la dispoziţia Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor, şi care nu au fost solicitate să fie restituite în termenul legal.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri economice » ANAF scoate la vânzare 12 apartamente. Suma cerută pentru ele