Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Cum arată apartamentele de lux din complexul de 400.000.000 Euro din Mamaia. Sunt la 50 de metri de plajă

Un dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele a semnat 73 de contracte de vânzare - cumpărare pentru etapa rezidenţială a ansamblului Nordis Mamaia 5 stele. Reprezentanții companiei afirmă că au închis anul 2022 cu 341 de apartamente vândute, cu o valoare cumulată de peste 33 milioane de euro. 98% dintre achiziţii au fost realizate cu cash, 38% dintre vânzări fiind realizate prin recomandări.

De Redactia Observator la 24.03.2023, 16:08

Construit pe o suprafaţă de peste 43.000 de metri pătraţi, situat între mare şi lac, la doar 50 de metri de plajă, Nordis Mamaia cuprinde clădiri rezidenţiale şi cel mai mare hotel de pe litoral, care urmează să fie inaugurat în acest an, afirmă compania.

”Cu o valoare de piaţă de peste 400.000.000 Euro, la finalizarea întregului proiect, ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare mixtă din România, ce însumează 250.000 metri pătraţi construiţi. Proprietarii apartamentelor rezidenţiale vor avea acces la servicii premium, precum room service, concierge, valet parking, dar mai ales acces facilităţi premium ale hotelului de 5 stele, deschise tot timpul anului: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare şi exterioare, 12 restaurante şi cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, ballroom, locuri de joacă, Cinema VIP, clinică de recuperare medicală, plajă privată”, precizează reprezentanții companiei.

Proprietarii apartamentelor rezidenţiale din Mamaia pot alege serviciul de mobilare sau pot mobila individual

”Serviciul de mobilare oferit de dezvoltator urmează linia designului interior al întregului ansamblu Nordis Mamaia. Abordarea Nordis Mamaia respectă o lege fundamentală a designului, interdependenţa între estetic şi calitate, ce au ca obiective principale satisfacerea nevoilor şi aşteptărilor utilizatorilor. Elegant şi atemporal, designul interior al camerelor respectă criteriul utilităţii, asigurând condiţiile de funcţionare optime: aviz ISU, sisteme optime de climatizare, integrarea sistemului SMART Home şi a încălzirii în pardoseală. Sistemul SMART Home oferă relaxarea şi confortul cu care oaspeţii se vor obişnui într-o clipă şi pe care şi-l vor dori în orice vacanţă şi nu numai”, subliniază reprezentanţii companiei.

Corpurile rezidenţiale lasă libertatea proprietarilor de a decide obiectivul achiziţiei, respectiv dacă apartamentul este strict pentru vacanţe relaxante la malul mării, pentru închiriere în mod individual sau pentru obţinerea unui venit pasiv în cel mai uşor mod cu putinţă.

Livrările în ansamblul Nordis Mamaia au început încă din luna iulie 2022, când au fost predate, încă din prima zi, peste 50 de apartamente în corpurile hoteliere. Procesul a continuat pe tot parcusul ultimelor luni,semnându-se contracte pentru ambele corpuri hoteliere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Cum arată apartamentele de lux din complexul de 400.000.000 Euro din Mamaia. Sunt la 50 de metri de plajă