Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 28 iunie 2022. Caniculă în vest și sud-vest, disconfortul termic va fi ridicat

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 28 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 27.06.2022, 21:29

Vremea va fi călduroasă, pe alocuri caniculară în regiunile vestice și sud-vestice, unde disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi. În sudul și sud-estul ţării, precum și la munte cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a intervalului când pe alocuri vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 35...36 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Prognoza meteo București

Vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil ziua când trecător vor fi posibile ploi slabe, și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va continua să încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi după-amiaza și seara, când local vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată, posibil însoţite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime vor fi de 18...20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Vremea 28 iunie 2022. Caniculă în vest și sud-vest, disconfortul termic va fi ridicat