Antena Meniu Search
x

Video Românii nu stau acasă în weekendul prelungit: Trei nopți de cazare, între 1.500 și 2.200 de lei

Trei zile libere, peisaje de vis, o mulțime de lucruri de făcut, răcoare şi aer curat. Aşa arată vacanţa perfectă la munte în weekendul prelungit de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. În Poiana Braşov, ofertele sunt tentante, iar unităţile de cazare s-au ocupat deja în proporiţie de 90%.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 21:03

Vezi și

Poiana Brașov ispiteşte turiştii cu plimbări la pas prin peisaje de poveste, zboruri cu parapanta şi curse cu bicicletele electrice. Acesta este locul în care putem fugi de toropeală, în egală măsură pe potecile umbrite ale masivului Postăvarul, dar și în zonele SPA pe care multe dintre hotelurile de aici și le-au amenajat.

Bianca Socol, reprezentant hotel: "În această perioadă, adulții se pot relaxa, în cadrul centrului SPA, pot degusta un preparat culinar excelent, la live cooking, iar copiii au toată ziua ocupată. Avem activități de înviorare, aquagym, activități creative, olărit, vânătoare de comori."

Restaurantele promit că nu vor dezamăgi niciun gurmand

Pe mese, va fi un adevărat curcubeu de gusturi, arome și texturi.

Pe acelaşi subiect

Manuela Fazakas, reprezentant restaurant: "Avem niște preparate care sunt special pentru invitații noștri, vrem să-i surprindem, vrem să-i încântăm. Foarte multe preparate din pește, puiul la ceaun, pe sabie."

Care sunt costurile unui sejur

Prețurile pachetelor de servicii turistice sunt, pentru trei nopți de cazare, la un hotel de patru stele, între 1.500 și 2.200 de lei, în funcție de numărul meselor rezervate.

Gabriel Roșca, reprezentant hotel: "Putem vorbi de un grad de ocupare de 95 la sută, pentru că avem hoteluri bine puse la punct, spa-uri pentru toți turiștii și atunci ei, cu siguranță vor avea și un sejur plăcut."

Asta chiar dacă vremea nu va fi grozavă. În cele trei zile libere, la Poiana Braşov soarele se va arăta dintre nori doar câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Românii nu stau acasă în weekendul prelungit: Trei nopți de cazare, între 1.500 și 2.200 de lei