Antena Meniu Search
x

Video De la Școala de vară la stagiul de practică în spitalul din Montpellier

Copiii de la Școala FDVDR devin oameni mari! Vlad a participat la cursurile de excelenţă ale Fundației, iar acum va efectua un stagiu de practică în Spitalul Universitar din Montpellier. Timp de două luni el va lua parte la diferite activități desfășurate în cadrul spitalului și va avea ocazia să descopere caracteristicile sistemului medical francez.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 23:00

Vezi și
  • Peste 30 de ani de susținere și promovare a tinerilor de excepție.

Vlad Rădulescu a absolvit anul 5 în cadrul Universității de Medicina și Farmacie "Carol Davila" din București și este pasionat de nutriţie. Această pasiune i-a oferit șansa de a fi cooptat în echipa Evidence Based Training, creată de doi doctori suedezi, unde a scris articole bazate pe studii științifice din domeniului fitness-ului, nutriției, suplimentelor alimentare și sănătății generale. 

Vlad Rădulescu: Pe măsură ce a trecut timpul, chiar am ajuns să fim şi prieteni şi să facem împreună conţinut pentru reţelele sociale şi să încercăm să educăm cât mai multă lume.

Excelența dă roade în educație

Acum are şi şansa de a efectua un stagiu într-un spital din Montpellier. 

Pe acelaşi subiect

Vlad Rădulescu: Am ales secţia endocrinologie, nutriţie şi diabet dat fiind faptul că în Franţa aceste trei sunt combinate sub un singur serviciu, iar la noi este endocrinologie şi diabet separat.

Vlad nu a uitat nici de profesorii Cubului de excelentă Dan Voiculescu, oamenii care l-au ajutat sa devina un exemplu pentru tânăra generație.

Vlad Rădulescu: Am urmat cursurile de engleză, cu doamna Dana Vasilescu, cursurile de  fotografie cu domnul Dan Marinescu. Le mulţumesc amândurora pentru educaţia mea.

De peste 30 de ani, misiunea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este aceea de a promova valorile umane şi profesionale şi de a susține și promova tinerii de excepție ai României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » De la Școala de vară la stagiul de practică în spitalul din Montpellier