Antena Meniu Search
x

Jill Biden va fi prezentatoare la Premiile Grammy 2023. Prima Doamnă a SUA, pe listă cu Cardi B sau Dwayne Johnson

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, va participa la gala Premiilor Grammy 2023 în calitate de prezentatoare, a anunţat miercuri Casa Albă, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 09:33

Jill Biden, Cardi B şi Dwayne Johnson, prezenţi la Grammy 2023
Jill Biden, Cardi B şi Dwayne Johnson, prezenţi la Grammy 2023 - Profimedia

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la gala Grammy de anul acesta, în calitate de prezentatoare. De altfel, Premiile Grammy au anunţat separat lista celor prezenţi la ceremonie, o listă care îi include pe Cardi B, senzaţia pop Olivia Rodrigo, actorul Dwayne Johnson, actriţa Viola Davis, Billy Crystal - starul din "When Harry Met Sally", comediantul James Corden şi artista pop canadiană Shania Twain.

Jill Biden la Premiile Grammy 2023

Potrivit news.ro, Jill Biden nu este singura Primă Doamnă a SUA care a apărut la Premiile Grammy, cele mai importante distincţii ale industriei muzicale americane. Fosta Primă Doamnă Michelle Obama a avut o apariţie surpriză la Premiile Grammy în 2019 şi a câştigat un Grammy un an mai târziu pentru audiobook-ul cărţii sale de memorii, "Becoming".

Şi Hillary Clinton a câştigat un premiu Grammy pentru cartea "It Takes a Village", în 1997, în timp ce era Prima Doamnă a SUA, la categoria "Cel mai bun album de cuvinte vorbite".

Pe acelaşi subiect

Nominalizări Premiile Grammy 2023

Nominalizările pentru premiile Grammy, care au loc duminică, au fost anunţate în luna noiembrie, la Muzeul Grammy. Beyonce a primit cele mai multe nominalizări în acest an, 9 în total, la egalitate cu soţul ei, rapperul Jay-Z, cei doi fiind artiştii cu cele mai multe nominalizări din toate timpurile. Beyonce şi Jay-Z au ambii 88 de nominalizări în total pentru premiile muzicale votate de colegi. Jay-Z a primit cinci nominalizări în 2023 pentru contribuţii la melodia "Renaissance" şi la cântecul lui DJ Khaled, "God Did".

Davis şi Crystal sunt, de asemenea, nominalizaţi în acest an. Viola Davis a fost nominalizată pentru cea mai bună înregistrare audio, naraţiune şi povestire pentru "Finding Me". Crystal a fost nominalizat pentru cel mai bun album muzical de teatru pentru "Mr. Saturday Night". Gazda premiilor Grammy va fi comediantul Trevor Noah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Jill Biden va fi prezentatoare la Premiile Grammy 2023. Prima Doamnă a SUA, pe listă cu Cardi B sau Dwayne Johnson