Antena Meniu Search
x

Video Noi reguli la Festivalul Neversea 2022. Petrecăreții de la malul Mării Negre nu vor mai putea pleca şi reveni la eveniment ori de câte ori doresc

Constanţa devine, de joi, epicentrul distracţiei de pe litoral! Timp de 4 zile, peste 260 de mii de persoane sunt aşteptate să danseze până la răsărit la Festivalul Neversea. Dar, pentru a nu se mai produce tragedia de la Saga Festival din Bucureşti, unde un tânăr a murit pe fondul consumului de droguri, autorităţile au anunţat înăsprirea controalelor.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 09:25

Vezi și

Astfel, petrecăreții de la malul Mării Negre vor fi supravegheaţi de sute de forţe de ordine, poliţişti şi jandarmi, însoţiţi de câini specializaţi în detectarea substanţelor interzise. De asemenea, vor exista cadre medicale care să intervină imediat în cazul unui eveniment nedorit. Altminteri, marile festivaluri din restul lumii prioritizează ajutorul acordat, în detrimentul sancțiunilor - e vital ca o persoană care ia o supradoză să se ducă imediat la medic și să nu se ascundă de teama amenzilor.

Noi reguli la Festivalul Neversea

În plus, organizatorii Festivalului Neversea au anunţat introducerea unei noi reguli. Participanţii nu vor mai putea pleca şi reveni la eveniment ori de câte ori doresc, intrările şi ieşirile sunt limitate la două pe zi. Astfel, riscul ca cineva să vina drogat sau să introducă stupefiante la Neversea se va diminua.

Pentru un plus de siguranţă, se va menţine şi regula unei singure căi de acces, dinspre Portul Tomis. 

Specialiştii antidrog, în misiune la Neversea

Cristian Oprișan, Antidrog Constanța: "Avem specialişti detaşaţi din ţară, care, alături de echipa de la Constanţa vor fi prezenţi cu activităţi specifice în zona festivalului. Aceste activităţi să ştiţi că ţin cont de ameninţările, vulnerabilităţile şi riscurile pe linia consumului ilicit de substanţe la astfel de evenimente. Suntem antrenaţi deja în sesiuni de informare cu tot ce înseamnă personalul angajat şi voluntarii din Festivalul Neversea pe linia cadrului legislativ antidrog".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Noi reguli la Festivalul Neversea 2022. Petrecăreții de la malul Mării Negre nu vor mai putea pleca şi reveni la eveniment ori de câte ori doresc