Antena Meniu Search
x

Video Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi când a fost întrebat despre tragedia de pe platoul de filmare: "Nu am apăsat pe trăgaci. Nu, nu, nu"

Alec Baldwin rupe tăcerea după incidentul de pe platourile de filmare când o femeie a murit după ce actorul ar fi tras fără să ştie că în pistol se află gloanţe reale.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 14:11

Vezi și

Cu ochii în lacrimi, Baldwin a povestit că nu a depăşit încă trauma provocată de incident şi a povestit în faţa camerei despre prietenia care îl lega de Halyna Hutchins. Este primul interviu pe care actorul îl acordă după incidentul de pe 21 octombrie. Moartea femeii este, în prezent, anchetată de poliţie şi a deschis dezbateri aprinse despre măsurile de siguranţă existente pe platourile de filmare. Chiar dacă va fi achitat pentru moartea femeii, Alec Baldwin ar putea fi inculptat în calitate de producător al filmului. În incidentul de pe platourile de filmare, a fost rănit şi un regizor care a scăpat, însă, cu răni uşoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi când a fost întrebat despre tragedia de pe platoul de filmare: "Nu am apăsat pe trăgaci. Nu, nu, nu"