Antena Meniu Search
x

Update Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020. Jucătorul danez nu mai respira, colegii erau cu ochii în lacrimi

Momente dramatice în timpul partidei Danemarca - Finlanda, din grupa B, de la EURO 2020. Starul danezilor, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu mai poate respira. Jucătorii ambelor formații sunt cu lacrimi în ochi, iar partida a fost suspendată.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 12.06.2021, 22:49

Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în minutul 41 al partidei cu Finlanda de la EURO 2020
Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon în minutul 41 al partidei cu Finlanda de la EURO 2020 - Martin Meissner - Pool/Getty Images

UPDATE: Jucătorul a fost resuscitat și dus la spital. Starea lui este stabilizată în aceste momente.

Christian Eriksen s-a prăbușit în minutul 41 al partidei, după o fază banală. Jucătorii s-au strâns imediat în jurul lui, iar medicii au fost chemați pentru a-l salva. Eriksen a căzut în momentul în care o minge din aut a fost aruncată spre el.

Meciul este suspendat în aceste momente de UEFA și jucătorii au fost trimiși la cabine. Majoritatea dintre ei aveau ochii în lacrimi și au privit cum medicii intervin inclusiv cu defibrilatorul pentru a-l resuscita pe Eriksen.

Pe teren și-a făcut apariția și soția jucătorului, care este consolată în aceste momente de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel.

Christian Eriksen, magicianul de la mijlocul terenului

Echipa are multe staruri globale, însă Christian Eriksen se ridică deasupra tuturor. Iar jucătorul lui Inter Milano vine după un sezon în care a pus umărul la cucerirea titlului în Serie A după 11 ani și a trecut peste perioada de (in)adaptare din talia. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul ofensiv are peste 100 de selecții în echipa națională. Eriksen este considerat o amenințare pentru orice adversar, fiind foarte bun la finalizare de la distanță, dar și un bun pasator pentru colegii lui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Euro 2020 » Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020. Jucătorul danez nu mai respira, colegii erau cu ochii în lacrimi