Antena Meniu Search
x

Video 12 copii din Dej, frânți de durere. După 6 luni de la moartea tatălui, s-a stins și fratele lor mai mare. Băiatul a căzut cu parapanta pe firele de înaltă tensiune

Durere mare într-o familie cu 13 copii din Dej, după ce fiul cel mare, în vârstă de 18 ani, a murit electrocutat în urma unui accident cu parapanta. Cu câteva luni în urmă, în martie mai precis, tatăl familiei s-a stins în urma infectării cu coronavirus. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.09.2021, 12:51

12 copii din Dej, frânți de durere. După 6 luni de la moartea tatălui, s-a stins și fratele lor mai mare. Băiatul a căzut cu parapanta pe firele de curent - Facebook / crestintotal.ro

Nenorocirea s-a produs ieri, în jurul orei 17.45. Atunci, agenții Secției Regionale de Poliție Tranporturi Cluj-Napoca au fost sesizați prin apel la 112 despre producerea unui accident cu parapanta, în localitatea Popești.

"La respectiva locație a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Dej, care ar fi pierdut controlul parapantei, voalura acesteia rămânând agațată în rețeaua de transport electricitate. În urma producerii evenimentului, un echipaj medical i-a acordat tânărului îngrijiri la fața locului, însă acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produc accidentul", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Marcos Ilișoi tocmai ce începuse facultatea

Marcos Ilișoi tocmai ce începuse facultatea, fiind student în primul an la Universitatea Tehnică. În urma lui, tânărul a lăsat o mamă îndurerată și 12 frați mai mici, pentru care devenise modelul patern după ce tatăl lor a murit de Covid-19 în urmă cu câteva luni.

Pe acelaşi subiect

Atunci, la înmormânatare, Marcos a recitat o poezie scrisă de tatăl lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rareș Ilișoi, tatăl băiatului, a murit de Covid la doar 39 de ani

Rareș Ilișoi, tatăl celor 13 copii, a murit în luna martie a acestui an, la scurt timp după ce s-a infectat cu Covid-19. Bărbatul avea doar 39 de ani și suferise în tinerețe o operație la plămâni.

El a fost internat în Spitalul Municipal din Dej, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Atunci, comunitatea din care făcea parte a lansat un apel la rugăciune pentru soția și cei 13 copii ai bărbatului și a deschis un cont pentru oamenii care voiau să-i ajute financiar: ”Fratele a avea 39 de ani, în tinerețe o operație la plămâni (unul îl avea și celălalt doar un sfert) a fost infectat cu Covid 19 și Dumnezeu l-a luat acasă! Știu că medicii și asistentele de pe secția de ATI Dej au făcut tot ce este omenește ca să-l țină în viață!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » 12 copii din Dej, frânți de durere. După 6 luni de la moartea tatălui, s-a stins și fratele lor mai mare. Băiatul a căzut cu parapanta pe firele de înaltă tensiune